Hogyan ismerkedjek?
Szia , hány éves vagyok , sztem kicsit hasonlítok hozzád fiúban. A baráti köröm főként osztálytársaimból áll/állt , ahol idén végeztem , tehát így a környékemen nem nagyon vannak haverok. Discoba én is járkáltam egy időben , de 1 hónap alatt meguntam , arra volt jó , hogy jól felidegesítsem magam. Most ott tartok , hogy rábízom a sorsra a dolgot , meg a sulira meg a céljaimra koncentrálok , abból baj nem lehet.
20f
"1 hónap alatt meguntam , arra volt jó , hogy jól felidegesítsem magam"
Ez tudom nem tartozik ide de kifejtenéd kérlek, hogy mi idegesített fel benne? :)
Nagyon szívesen ! A legfőképp az , hogy ez vált az a hellyé , ahonnan a fiatalak nagy része a megváltást várja (én is így voltam vele) Igen ám , csak mikor ott vagy és elkezded jobban átlátni akkor mit látsz ? Sok felszínes , magamutogató , céltalan embert , akik nagy részének ez jelenti az életet. Holott az élet ennél sokkal többről szól , minthogy végigszenveded a suliban a hetet , és hogy már hétfőn azt várod , hogy mikor lesz már hétvége , hogy lehessen bulizni , inni a többit nem is írom. Ezzel az a gond , hogy az az első lépés , ahhoz , hogy egy senki légy (vagy maradj , ahogy tetszik). Ezenkívül se túl jó benne , hogy olyan embereket formál át , akik amúgy tök normálisak lennének , de inkább beállnak szépen lassan ők is a tömegbe (vannak ilyen ismerőseim is). A discoba nem számít ki vagy , mi érdekel , csak az , hogy hogy vagy öltözve meg , hogy mennyi pénzt viszel magaddal. Pl. kifejezetten idegesítő mikor egy lány egész este fogyaszt a számládra aztán mikor vége a bulinak onnantól nem is ismer. Ezenkívül undorító néha , ahogy a csajok kéretik magukat meg játszák a nagy lányt és némelyik még 18 sincs. Igazából a felszínesség az ami nem tetszik benne , ahogy a kedves kérdező is írta , a discoban nem nagyon lehet ismerkedni , mégha elsőre mindenki azt hinné , hogy igen !
20f
Ha megnéznek az jó jel , de nyilván ők is úgy vannak vele , mint te , a legtöbbjük (én legalábbis biztos nem) nem fogok leszólítani egy idegent az utcán , még ha tetszik , akkor sem.
20f
Kösz a választ. Egyet értek veled a jórészében, ámde az is feltűnt, hogy a többi emberrel foglalkozol ahelyett, hogy Te jól éreznéd magad. Csajozni tényleg nehéz diszkóban 100-ból talán 1 normális összejön, a többi r*banc. Viszont mivel szórakozóhely, az embernek azért kellene mennie, hogy szórakozzon. Legurítson pár italt és táncoljon. Az, hogy az emberek nagyrésze a szórakozóhelyektől esetleg az ivástól érzi magát valakinek (én is ismerek olyat aki lenézi azt aki nem jár minden egyes hétvégén szétcsapni magát mert szerinte az az élet) az mellékes. Neked nem kell velük foglalkozni, az pedig öreg hiba ha bármilyen lánynak hagyod, hogy a Te pénzeden "szórakozzon". Alapból normális lány nem hagyná, hogy 1-2 italnál többet fizess neki úgy hogy még nem is ismered. Az szintén alap, hogy a kis csitrik is nagylánynak képzelik magukat, de ez régebben is jelen volt és nem csak diszkókban hanem mindenhol máshol is.
A felszínesség tényleg durván meglátszik ilyen helyeken. De sok emberről ki is derül, hogy csak azt képzeli magáról, hogy jó partiarc, igazából viszont lós**rt sem csinál csak elkortyolgatja az üdítőjét és felvág a tuningolt sportkocsijával amit lehet, hogy ő rakott össze, de nem saját erejéből teremtette meg rá a pénzt. A szomorú csak az, hogy a jól kinéző bulácskák még buknak is rá mert úgy tűnik az ilyen "macsók" viselkedéséből, hogy ők milyen nagy emberek. Az igazság az, hogy kifelé ezt mutatják, de belül valójában mintha karót dugtak volna a s-e-ggükbe. :D Na mindegy.
Út közben is ismerkedhetsz bárhol, bevásárlás közben is.
Tudod ha csinos vagy, akkor egy pasihoz nyugodtan odamehetsz bárhol! Nem úgy mint fordítva hogy a megfelelő tökéletes alkalmat kell lesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!