Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek fiúkkal,...

Hogyan ismerkedjek fiúkkal, ha még barátkozáshoz is félős vagyok? 17L

Figyelt kérdés

Szeretnék már nagyon egy barátot, de nagyon nehezen ismerkedem. Most bekerültem egy baráti társaságba, párszor találkoztunk már, de még mindig nem tudok feloldódni. A pasizás még rosszabb lenne szerintem, mert fiú barátaim sincsenek, így nem is tudok miről beszélni fiúkkal. Segítsetek, hogyan csináljam?

17L

2013. júl. 27. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
én is szeretnék már egy barátnőt, csak az a baj, hogy én is félénk vagyok, plusz nagyon gátlásos, és dadogok is :(
2013. júl. 27. 15:18
 2/4 szelena97 ***** válasza:
Ha kérdez tőled valamit, csak mosolyogj szépen, válaszolj, bólogass, tehát éreztesd hogy figyelsz rá:)
2013. júl. 27. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A férfiak is csak emberek nem kell tőlük megijedni

A fiúk meg akármiről eltudnak beszélgetni (legalábbis én igen) kivéve a twilight-ot

2013. júl. 27. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig keresd a fiúk társaságát, mert a távolságtartással sokkal rosszabbat teszel mindenkinek. Mondjuk egy görkoris lakótelepi galeri tök jó semleges terület, és szokhatod az érintéseket is.
2013. júl. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!