A pasik miből jönnek rá, hogy egy lánynak bejön ő?
"Akkor nem ciki ha elhívom valahova? Csak hova??"
Nem az. Elhívod kávézni. Normális kávézóba (ha akar ott sört is tud inni, tehát a leitatás problémád megoldva), ott beszélgetni is tudtok. Ráadásul te már egyszer kikosaraztad, ezért most te jössz. A nem iszom alkoholt ugyanis kosár, mert fel kellett volna ajánlanod, hogy egy üdítőre meghívhat.
34-es választ még mindig lepontozzák, pedig szerintem ez így okés. Jó mondjuk azzal nem értek egyet, hogy furcsa, ha a nő hívja el a pasit, de végülis értem az okát.
Az pedig hoyg a koma már elhívta egyszer a kérdezőt és visszautasította... Hát így már más a helyzet, amikor feltetted a kérdést az ilyen részleteket bele kellett volna írni. Most adtunk itt neked tanácsokat amik annyit sem érnek mint a száraz kutyaszar, mert nem az a felállás van amit először gondoltunk. Én nem hívnék el kétszer egy lányt ha elsőnek lepattint. Azért nem annyira jó érzés az elutasítás, hogy repetázzak is belőle. A lehetőséged mostmár ahogy a "seggnyalós" :D is mondta elhívod Te vagy elhivatod magad.
"Ha egy pasi tényleg akar egy nőt, akkor megszerzi, ennyi."
Mint egy tárgyat (gúnyos mosoly). Bocsi de nekem ennél több kell, nekem társ kell, nem pedig valami mutatós holmi, ami néha kielégíti a vágyaimat, és lehet vele villogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!