A pasik miből jönnek rá, hogy egy lánynak bejön ő?
Nekem ha nem esik le beszélgetés közben, hogy flörtöl velem, és egyértelműen vonzódik hozzám, akkor csak a viselkedéséből soha nem jövök rá.
Volt 2 csaj, akik évekig szerettek, és észre se vettem, sőt, barátaimnak tartottam őket.
Aztán később tudtam meg, mi van.
"nagyon félek ,hogy megbánt"
Sajnos kockázat nélkül nincs győzelem. Ha bókol azt köszönd meg. Mondd neki, hogy nagyon kedves, és imádsz vele lenni. Hívd meg te valahova, mondjuk kávéra, vagy moziba. Erre minden férfi a randira asszociál.
"amikor találkozunk mindig dícsérget,h szép vagyok meg csinos"
"lefagyok előtte és zavarba jövök"
A srác ezt úgy látja, hogy nem viszonzod a dolgot. Nem kap a dícséreteire visszajelzést! Nem csoda, ha nem lép nagyobbat, mert úgy tűnhet neki, hogy nem érdekel téged! Ha pedig ilyeneket mond akkor nem fog kiröhögni, maximum kínjában ha mindketten zavarba jöttök valami miatt. Egyértelmű jelet kell neki adnod főleg akkor amikor valamit bókol neked.
szerintem olyankor mondd neki, hogy ő is jól néz ki. Meg ha látod akkor vedd elő a kislányos mosolyt (abból szerintem érteni fogja)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!