Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik miből jönnek rá, hogy...

A pasik miből jönnek rá, hogy egy lánynak bejön ő?

Figyelt kérdés
Hogy viselkedjek vele?? Mit mondjak neki végre,hogy le essen neki?? Egyáltalán elmondjam e neki?? Segítenétek?? Értelmes tippeket köszöm. Van egy közös ismerősünk is akivel én elég jó viszonyt àpolok. Esetleg kérdezgessek felőle?? Nem lenne gáz?? De mit kérdezzek?! Azt tudom ,hogy nincs neki senkije. Segítsetek köszönöm.

2013. aug. 28. 18:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Kérdező: Kitől tudod, hogy nincs senkije? Tőle vagy a közös ismerőstől? Ha az utóbbi akkor kérdezd meg tőle van-e valakije és hogy azért nincs-e mert nem akar komolyat. Így egyúttal megtudhatod, hogyha csak szexre kellenél neki. Esetleg provokáld ki, hogy elhívjon valahova. Kinézel valami érdekes programot és megkérdezed neki van-e hétvégén programja. Ha nincsenek tervei akkor elmondhatod neki, hogy szívesen elmennél a kinézett dologra, csak nincs kivel. Nem ér rá a barátnőd például. Ha még ezután sem hív el akkor nála van a gebasz.
2013. aug. 28. 18:44
 22/40 moslekosvodor ***** válasza:
amúgy szerintem menjetek el együtt bulizni ahol lehetőleg nem sok haverja lesz ott és hajnal tájt próbálj meg vele beszélgetni mikor már részeg (akkor őszinték és még lehet nem is emlékezne rá vagy hátha lenne belőle valami - később)
2013. aug. 28. 18:45
 23/40 anonim ***** válasza:
Hát lehet béna vagyok, de én ilyenkor mindig megpróbálom ilyen gagyi dolgokkal rávezetni a fiúkat, hogy mit akarok. Pl.: megkérdezem, hogy van-e barátnője(holott tudom, hogy nincs neki), aztán ugye azt feleli, hogy nincs és akkor mondom, hogy hááát nekem sincs...megkérdezem tetszik-e neki valaki, aztán utána én is utalok rá... Lehet hülyének néz az illető közben, de nálam ez általában beválik és leesik neki a tantusz, hogy mire akarok kilyukadni. Bár volt már olyan, hogy addig húzták az agyam, amíg szóról szóra nem mondtam ki, hogy mit is akarok tőle, szerintem akkor inkább fogd menekülőre a dolgot, mert a végén vörös fejjel ott fogsz ülni mellette és az egóját növeled, na attól égőbb nincs.
2013. aug. 28. 18:46
 24/40 anonim ***** válasza:
Na végre a 23-as esetében nekem is leesne, hogy enyém a következő lépés. :D
2013. aug. 28. 18:47
 25/40 anonim ***** válasza:

"Mert a pasik általában nem veszik komolyan azokat a nőket, akiket úgy gondolják, hogy könnyebben megkaphatják."

Le vagy maradva. Már nagyon nem vagytok azon a piedesztálon, mint egykor. Ha semmi visszajelzést nem kapunk, akkor szórakoztok velünk. Tehát elmehettek a francba. Nem fogunk térdenállva könyörögni a kegyeitekért, még akkor sem, ha komoly kapcsolatot akarunk. Továbbá ti sírtok mindig az egyenlőség miatt. Mi ezt komolyan vesszük.

2013. aug. 28. 18:47
 26/40 anonim ***** válasza:
Igen, kedves utolsó, de hozzátettem, igaz alatta, hogy : ja, de ha bókol, akkor vissza lehet bókolni, meg meg kell köszönni. Az is én voltam.:)
2013. aug. 28. 18:49
 27/40 anonim ***** válasza:
És az már visszajelzés, nem? Akkor nem én hívom randira a pasit. Ennyi.
2013. aug. 28. 18:51
 28/40 A kérdező kommentje:
Pontosabban a palitól tudom ,hogy nincs senkije mert mondta vagyis még ki is hangsúlyozta,hogy amikor beszélgettünk ilyen dologról,mondta,hogy " volt barátnői" ilyenek meg olyanok voltak. De nem lenne gáz ha én hívnám el vhova?? Csak ő míndíg délután dolgozik és csak másnap reggel jön haza tehát se éjjele se nappala.Ő már mondta,hogy igyunk meg valamit de nemet mondtam mert mondtam ,h nem iszom alkoholt. Meg szokta mondani,h majd elbisz ide oda, de még nem voltunk kettesbe sehol. Am arra én is gondoltam,h leitatni a palit és tuti őszinte lenne. Adjatok még ötletet. Akkor nem ciki ha elhívom valahova? Csak hova??
2013. aug. 28. 18:53
 29/40 anonim ***** válasza:

"Igen, kedves utolsó, de hozzátettem, igaz alatta, hogy : ja, de ha bókol, akkor vissza lehet bókolni, meg meg kell köszönni. Az is én voltam.:)"

Kevés. Egy kapcsolat két emberen áll. Az a probléma a mai nőkkel, hogy olyanok, mint a hercegnők, csak kapni akarnak, semmit sem adni, semmi kockázatot nem vállalnak, gyávák, és ami a legrosszabb kegyetlenek.

Egy kapcsolatot normális esetben a nő éppen annyira akar, mint a férfi, ennek megfelelően éppen annyit le is kellene tennie a kapcsolatért. A valóságban mi megy a férfi gürizik a nő kegyeiért. Én egy ilyen nőt nem tudnék komolyan venni, mert nem lehet rá számítani, hiszen már a kapcsolat elején sem volt hajlandó semmire.

2013. aug. 28. 18:56
 30/40 A kérdező kommentje:
Kedves 23 as ezek jó ötletek csak tudjuk a másikról ,hogy mindketten szabadok vagyunk.
2013. aug. 28. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!