A pasik miből jönnek rá, hogy egy lánynak bejön ő?
"Mert a pasik általában nem veszik komolyan azokat a nőket, akiket úgy gondolják, hogy könnyebben megkaphatják."
Le vagy maradva. Már nagyon nem vagytok azon a piedesztálon, mint egykor. Ha semmi visszajelzést nem kapunk, akkor szórakoztok velünk. Tehát elmehettek a francba. Nem fogunk térdenállva könyörögni a kegyeitekért, még akkor sem, ha komoly kapcsolatot akarunk. Továbbá ti sírtok mindig az egyenlőség miatt. Mi ezt komolyan vesszük.
"Igen, kedves utolsó, de hozzátettem, igaz alatta, hogy : ja, de ha bókol, akkor vissza lehet bókolni, meg meg kell köszönni. Az is én voltam.:)"
Kevés. Egy kapcsolat két emberen áll. Az a probléma a mai nőkkel, hogy olyanok, mint a hercegnők, csak kapni akarnak, semmit sem adni, semmi kockázatot nem vállalnak, gyávák, és ami a legrosszabb kegyetlenek.
Egy kapcsolatot normális esetben a nő éppen annyira akar, mint a férfi, ennek megfelelően éppen annyit le is kellene tennie a kapcsolatért. A valóságban mi megy a férfi gürizik a nő kegyeiért. Én egy ilyen nőt nem tudnék komolyan venni, mert nem lehet rá számítani, hiszen már a kapcsolat elején sem volt hajlandó semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!