Szerintetek hülyeség azért lekoptatni valakit, mert még 23 évesen fiúként szűz?
Az elmúlt egy évben 3 szűz fiúval is összehozott a sors. Kettő 23 éves, a harmadik 25. Én nem akarok szüzekkel kezdeni, mert bénák az ágyban és úgy gondolom, hogy mire sikerülne betanítanom őket fennáll a veszélye, hogy szakítanánk. Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. Miután megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit nagyon bűntudatom lett, hogy emiatt esélyt se adtam nekik, pedig tudom, ha nem lennének szüzek akkor nagyobb előnnyel indultak volna, legalább egy randit kaptak volna, de így arra se nagyon volt esélyük (csak egyikükkel randiztam kétszer, de rájöttem, hogy nagyon tapasztalatlan még a randizás termén is).
Nagyon bűntudatom van, hogy emiatt leráztam őket és tudom, hogy ezzel eléggé meg is bántottam őket. Csak én vagyok ilyen "szemét" vagy ti is voltatok már ilyen helyzetben?
20/L
Jézusom, annyira primitívek vagytok...
mindannyian.
"A szakmunkás iskola pedig, ha nem buktál meg, akkor 4 éves." - 3 éves. Utána mentem 2 évig gimibe, ahol a legfiatalabb női sulitársam 39 éves volt (esti gimi). Aztán leérettségiztem 4,6-tal.
"így akkor még az utcán leszólítgatós forma volt a nyerő" - nem volt nyerő az soha, amire én visszaemlékszem.
"Az internet pedig 10 éve már eléggé elterjedt, tehát 19 éves korodban simán elérhetővé vált számodra is" - igen, a netkávézókban elérhető volt. Akkoriban errefelé a MATÁV nyílt internet volt az "otthoni net", 56k modem, vinnyogás, perc alapon. Csak a kőgazdagoknál volt "szélessávú" 512kbit/sec netkapcsi bekötve házhoz.
"én egyetem mellett dolgozom" - gondolkodtam tavaly, hogy felvételizem, de ha ilyenek járnak oda, mint te, akkor inkább cucu. Nesze neked "fiatal értelmiségiek".
"Neki is normális élete volt, nem járt szakmunkásképzőbe" - tehát aki szakmunkásképzőbe jár, annak nem normális az élete? Akkor ki is nézi le a kétkezi munkásokat?
Amúgy aki tetszett, az mindig foglalt volt. Most nem tetszik nekem per pillanat senki (az utóbbi 5-6 évben, ami kicsit hosszú pillanat), aki viszont korombélit ismerek, az mind házas/gyerekes. Pedig sok ilyet ismerek, mert olyan hobbit űzök, ahol nőtöbbség van.
Rendben, nyilván akkor még 3 éves volt. A húgom most végzett szakmunkásban és ő 4 évig járt, nyilván változtattak azóta ezen. Így akkor 3 év ismerkedés esik ki az életedből 4 év helyett, de lényegtelen.
""így akkor még az utcán leszólítgatós forma volt a nyerő" - nem volt nyerő az soha, amire én visszaemlékszem. " -Lehetséges, hogy sosem volt nyerő, de akinek nincs más lehetősége, hidd el megpróbálja, saját bőrömön tapasztaltam.
Nem tudhattam, hogy merre laksz, mivel azt nem tetted közzé, így azt sem, hogy nálatok milyen módon és milyen gyorsaságú net volt elérhető 10 éve. Mi sem vagyunk kőgazdagok, sőt még csak gazdagok sem, de mi 7 éve köttettük be a netet, igaz nem volt szuper gyorsaságú, de mivel nem tudtuk milyen, ha gyorsabb, így tökéletesen megfelelt (Komárom-Esztergom megye). Emellett azt is hozzátenném, hogy emlékszem, a barátnőimmel 6 éve néha-néha chateltünk (chat.hu), sőt msn is létezett akkor már, tehát az ismerkedés online formája nem volt a lassú a net miatt kizárt lehetőség.
Azt, hogy egyetem mellett dolgozom nem azért írtam, hogy elkezd fikázni az egyetemistákat! Gondoltam, hogy hasonlóképp belekötsz, úgyhogy nem ért meglepetés! :) Kifejteném, hogy te is megértsd: egyetem mellett dolgozom, ha kicsit tisztában vagy az egyetemi órarenddel, akkor tudod, hogy az egyetemen 8-19:30-ig lehetnek órák. Gondolj bele, ilyen órarend mellett milyen nehéz beszervezni még a munkát, főleg, ha összevissza vannak óráid,magánéletre meg tényleg csak akkor lehet időt szakítani, ha az ember nagyon akarja. Ezt pedig példaként írtam számodra, hogy lásd, tudom mit éltél át a szakmunkás éveid alatt, de ha az ember nagyon akarja, akkor tud időt szakítani arra, ami számára fontos.
Én egyáltalán nem nézem le a szakmunkásokat, valamit nagyon félreértettél vagy már akaratlanul/akarattal is kötekedni próbálsz.
"Neki is normális élete volt, nem járt szakmunkásképzőbe" - Értsd: normális alatt azt értem, hogy elment reggel suliba és legkésőbb délután 2-3 körül hazaért, nem kellett estig gyakorlatoznia és villanyt szerelni. Tehát a délutánt arra fordíthatta, amire akarta.:)
Sajnálom, hogy aki neked tetszett az mindig foglalt volt, sajnos nehéz találni olyat, aki megfelelne és szabad, és ahogy idősödik az ember úgy egyre inkább ez lesz jellemző.
Mindenesetre remélem előbb-utóbb sikerül neked is megtalálnod a viszonzott szerelmet! :)
Kedves kérdező két érzésem van veled kapcsolatban.
Első: Te nem is nő vagy igazából hanem valami degenerált aki itt akart csinálni egy kérdést amire sok válasz érkezik , hogy megfigyelhesse a reakciókat.Erre abból engedek következtetni , hogy "szerintetek hülyeség...." kérdésre megválaszolták , hogy igen szerintük igen, erre neked áll feljebb , amikor te kérted ki az emberek véleményét.
A második pedig , ha nő vagy akkor nyugi , találnak majd maguknak értelmes nőt, nem kell aggódni vannak nem szűz alfahímek bőven , csak majd ne csodálkozz ha ennyire ez alapján válogatsz, hogy magadra maradsz majd a gyerekeiddel akiket csináltattál magadnak, mivel a kedves leendő társad (akit nyilván szexuális tapasztaltság alapján fogsz kiválasztani) , ott fog hagyni a pitsába mert neki lehet már nem leszel elég kielégítő.(Ez nem biztos de megeshet ez is ha ennyire ez alapján választasz.)
Ezzel a kérdéssel nem tudom,hogy mi volt a célod.Végül is nem azért küldted el őket,mert szüzek voltak.Én is zavartam màr el szűz lànyt és nem azért,mert szűz volt.Ezek szerint én is szemét vagyok.
Szerintem te valójában,vagy a felfogásodat akartad igazolni,vagy kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!