Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hülyeség azért...

Szerintetek hülyeség azért lekoptatni valakit, mert még 23 évesen fiúként szűz?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben 3 szűz fiúval is összehozott a sors. Kettő 23 éves, a harmadik 25. Én nem akarok szüzekkel kezdeni, mert bénák az ágyban és úgy gondolom, hogy mire sikerülne betanítanom őket fennáll a veszélye, hogy szakítanánk. Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. Miután megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit nagyon bűntudatom lett, hogy emiatt esélyt se adtam nekik, pedig tudom, ha nem lennének szüzek akkor nagyobb előnnyel indultak volna, legalább egy randit kaptak volna, de így arra se nagyon volt esélyük (csak egyikükkel randiztam kétszer, de rájöttem, hogy nagyon tapasztalatlan még a randizás termén is).

Nagyon bűntudatom van, hogy emiatt leráztam őket és tudom, hogy ezzel eléggé meg is bántottam őket. Csak én vagyok ilyen "szemét" vagy ti is voltatok már ilyen helyzetben?

20/L

2013. aug. 20. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

23-as!

A kérdésemben is írtam, hogy nem csak a szüzességükkel volt bajom, csak nem fejtettem ki bővebben, amit a sok támadás után jobbnak láttam részletezni.

"Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. "

2013. aug. 20. 23:35
 32/73 anonim ***** válasza:
93%

" ugyanis egyik sem volt az esetem."

Akkor meg mire vered itt a nyálad?Nem volt az eseted és kész.Téma lezárva.

Mellesleg nem minden szűz férfin látszik,hogy az.Rólam például meg nem mondanák,mert nem úgy nézek ki,mint egy utolsó nyomorul egysejtű.

2013. aug. 20. 23:35
 33/73 anonim ***** válasza:
20%
20 éves lány vagyok. Mivel én csak +20as pasikkal jövök össze, szüzekkel biztos, hogy nem kezdenék.
2013. aug. 20. 23:36
 34/73 A kérdező kommentje:

Kedves 30-as!

Nem, nem terelem rögtön az első randin erre a szót, mivel nyilván nem idegenekkel randizom, így korábban is beszélgetek velük (remélem ezzel nem vagyok egyedül). Akikkel elmegyek randizni, azokkal van némi ismertségem már korábbról. Nem is értem a hozzászólásodat...te talán úgy mész el randizni férfiakkal, hogy leszólítanak az utcán, megbeszéltek annyit, hogy ekkor meg akkor itt és ott találkoztok és a helyszínen beszélgettek először???

2013. aug. 20. 23:39
 35/73 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas ez a világ..

Most vagyok 17..még szűz ..

Ma egy igen csinos, és okosnak látszó lány utasított el..

Amikor előjött a szex téma, elmondtam hogy szűz vagyok..

A reakciója "hát az gáz..mennem kell szia"

Nem ez volt az első ilyen eset..mi lesz így a világgal?

2013. aug. 20. 23:41
 36/73 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudj, de nem vagyok b*zi :S attól meg hogy váltottál valakivel néhány szót, és utána elhív randizni, az még nem jelenti azt, hogy te máris ismered :S
2013. aug. 20. 23:44
 37/73 anonim ***** válasza:
84%

Én nem lepődök meg. Viszont örülök, hogy szétsavazták a kérdezőt :)

29/f (szűz)

2013. aug. 20. 23:44
 38/73 anonim ***** válasza:
22%
Fejezzétek már be, az istenért. Ha nekem azt mondaná egy tizenéves srác, hogy még szűz, nem utasítanám el, mert az az időszak még bőven belefér abba, hogy először belekóstoljon a szexualitásba. Viszont elém, mint lány elé (20) odaállnak, a huszonéves pasik, -főleg az ilyen 24-25 évesekre gondolok- hogy ők még szüzek, azért azon erősen elgondolkodnék, hogy miért is. az. Egy egészséges önbizalommal, önértékeléssel rendelkező fiú már max 20 éves korában átesik az első szexen. Ne hazudtoljátok már meg magatokat... tudjátok, hogy ez így nincs rendben. Nekem is sokszor beadták, hogy "jajj már annyi barátnőm volt" meg "voltam már szerelmes" csak éppen 25 éves koráig nem jutott el odáig a jópár nőjével, hogy kefélhessenek, mert egyik nő se engedte neki. Hát, akkor ott valamit nagyon szarul csinálhatott. Az, hogy meg ide jönnek a közel 30 éves szüzek kritizálni, felettébb röhejes.
2013. aug. 20. 23:53
 39/73 A kérdező kommentje:

"attól meg hogy váltottál valakivel néhány szót, és utána elhív randizni, az még nem jelenti azt, hogy te máris ismered :S" -Nem néhány szót szoktam váltani azzal, akivel randizok, próbálom minél jobban megismerni őket, ha még korábban nem ismertem, de nyilván ezzel máshogy vagyunk.

Kedves Utolsó!

Nem érzem úgy, hogy szétsavaztak volna. A legtöbb harapós ember azért ilyen ellenséges, mert még magas is szűz, tehát teljesen megértem a reakciójukat. Ezt a kérdést nyilván ők is támadásnak veszik, azonban nem kellene.

Azt sem értem, hogy lehet valaki 29 évesen szűz. A gyerekek már 13-14 éves korukban (ha nem előbb) elkezdenek érdeklődni a másik nem iránt, ekkor jön az első szerelem stbsb (nem,nem a szexre gondolok...) Tehát, ha a te példádnál maradunk, akkor ha 20 éves korig nem gáz szűznek lenni, 6 éved volt arra, hogy találj valakit, aki iránt megvan a kölcsönös szimpátia. Ha nem sikerült mehetünk tovább. 15!!! éved volt arra, hogy találj valakit, aki bejön neked és ő is hasonlóan érez irántad. Ha nem laksz fiú bentlakásos iskolában, ahol lányok még csak a közeledben sincsenek, akkor hidd el, nem a nőkkel van a gond, hanem veled vannak súlyos problémák. Vagy irtó ronda vagy vagy pedig antiszociális.

17 éves fiú! Téged sajnállak. Szerintem az még egyáltalán nem gáz, hogy 17 évesen szűz vagy, sőt.... azért szerintem nagy különbség van aközött, hogy valaki gyerekként (17 évesen) és valaki felnőtt férfiként (25 évesen) szűz. Szóval ne foglalkozz azzal a kis r*banccal, aki szerint ez gáz :)

2013. aug. 20. 23:55
 40/73 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem értem, hogy lehet valaki 29 évesen szűz.

Mondom, hogy nő vagy! :(

2013. aug. 21. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!