Szerintetek hülyeség azért lekoptatni valakit, mert még 23 évesen fiúként szűz?
Az elmúlt egy évben 3 szűz fiúval is összehozott a sors. Kettő 23 éves, a harmadik 25. Én nem akarok szüzekkel kezdeni, mert bénák az ágyban és úgy gondolom, hogy mire sikerülne betanítanom őket fennáll a veszélye, hogy szakítanánk. Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. Miután megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit nagyon bűntudatom lett, hogy emiatt esélyt se adtam nekik, pedig tudom, ha nem lennének szüzek akkor nagyobb előnnyel indultak volna, legalább egy randit kaptak volna, de így arra se nagyon volt esélyük (csak egyikükkel randiztam kétszer, de rájöttem, hogy nagyon tapasztalatlan még a randizás termén is).
Nagyon bűntudatom van, hogy emiatt leráztam őket és tudom, hogy ezzel eléggé meg is bántottam őket. Csak én vagyok ilyen "szemét" vagy ti is voltatok már ilyen helyzetben?
20/L
#38:22 vagyok,de 6 évig olyan suliba jártam,ahol volt 10 lány összesen és 1200 fiú.Se pénzem,se időm nem volt,hogy eljárjak szórakozni,ha viszont el is mehettem volna,akkor se akart senki se velem jönni,magában meg csak az ökör iszik.Nehéz úgy ismerkedni,ha egy darab nő sincs az ismerőseid közt.Szerelmes se voltam még.Egyszer éreztem valamit egy lány iránt,de az is csak fellángolás volt,ráadásul nem is volt normális a lány.
Szóval a világ nem csak fekete és fehér,ahogy ti látjátok.
Én vagyok a 17 èves srác..
Nem igazán értem én se :'D
Egyszer mentem el "bulizni" felakart szedni egy csaj /de gáz tudom/..beszélgettünk..megtudta hogy szűz vagyok ekkor 16 voltam..nem az a "puha" csaj volt...fel ajánlotta hogy lefekszik velem../igen jól nézett ki/
Egyeltalán nem nézek ki jól, romantikus alkat vagyok..
Mindössze azért utasítottam vissza mert akkor randizgattam egy lánnyal..
Màr pedig ha NEKEM összejöhet..akkor másnak BIZTOSAN.
Kérlek szépen úgy, hogy ilyen idiótákkal voltam körülvéve az utóbbi 15 évben, mint te, kedves kérdező.
Irónia OFF.
Amúgy nem vagyok egy szépség, de irtó ronda sem. Bár a nők a férfiak 80%-át átlag alatti külsejűnek tartják. És igen, középiskolában nőneműek, csak a tanárok voltak, meg a takarító személyzet..... tehát nagyjából kapisgálod. Bár a tanműhelyvezető mesélte, hogy 15 évente szokott lenni lány, aki villanyszerelőnek tanul :)
44-es! Azért azt nem tudom elképzelni, hogy egész életedben villanyszerelőnek tanultál volna. Ott van az általános iskola, szerintem oda jártak lányok is, onnan is lehetnek lány ismerőseid, na meg a villanyszerelő haverjaid haverjainak a barátnőinek a barátnőivel simán ismerkedhettél volna. Ha nincsenek barátaid akkor megint csak veled van a gond. De ha minden veszve van, akkor is ott van végső esetre a társkereső vagy közösségi oldalak. Szóval ne mond nekem, hogy lehetetlen. Akár utcán is leszólíthatsz bárkit.
Mint a 17 éves fiú is írta, ha neked még esélyed se volt rá, hogy szexelhess, akkor veled van a hiba nem pedig velem vagy a nőtársaimmal.
Egyébként a 3 fiú közül 2 mesélt nekem a korábbi szexuális kapcsolatairól. Egyiknek egyszer sikerült betennie egy csajba, de kb. fél perc volt az egész, a csajt nem is ismerte.
A másiknak meg lett volna alkalma szexelni, de ő úgy képzelte el, hogy rózsaszirmok között, gyertyával,minden előkészítve stb. emiatt elhalasztotta, a következő alkalommal meg már a csaj nem akarta.
Szóval alkalmuk lett volna, csak elcseszték. Akinek meg alkalom se adódott soha, ott tényleg nem a csajokkal van a gond.
Én nem ahhoz az etnikumhoz tartozom, aki az általános iskolában (20+ évesen) végigdugja az osztályt. Ja igen, és abban a korban az volt a Facebook, ha a mögöttem ülőt pofánvertem egy könyvvel, ha nem hagyott békén. Internetet nem láttunk, számítástechnika óra nem volt általánosban, mint manapság. Ja, és mi 14 évesen jártuk ki a 8-at, és utána egyből mentünk középiskolába, nem előkészítő, meg nulladik évfolyam, meg ilyen szarságok.
Nem azért, de van fogalmad, hogyan működik egy szakmunkásképző? Ha nem, elmondom. Először is 2 hetente 3 nap suli volt, ami úgy zajlott, hogy 7:15-kor kezdődött az első óra, és 8-nál sose volt kevesebb, de inkább a 9 és a 10 óra volt jellemző. Tehát délután 4-5-ig poshadás bent. A többi napon gyakorlat volt, az pedig úgy zajlott, hogy vagy bent a tanműhelyben voltunk, ha nem volt munka, de általában volt, emiatt kint dolgoztunk terepen. Reggel 7-re ki a terepre, munkaruhába átöltözni, délután 3-ig. Falvésés, kábelárokásás, lámpatestek cipelése a nyolcadikra gyalog, mert a teherlift vezérlése még nincs bekötve, mert azt a másik mókusőrs csinálja, akik folyton elcseszik, így csak teherlépcső maradt. Illetve volt egy tantárgy, a "Villamos műszerek és mérés", ami 1 héten egyszer volt 2 óra, gyakorlat után 3-kor melós ruhába a terepről be a suliba, 4-től 6-ig méregettünk, és 6 után átöltözés a suliban, és mentünk haza. Tehát ezt a fajta középiskolát ne keverd egy gimnáziummal. Ja igen, amikor az évfolyamnak vége lett júniusban, utána még volt 6 hét nyári gyakorlat, tehát csak az augusztus volt szabad. Milyen fincsi volt telepíteni az oszloptrafókat júliusban a 40 fokban. Tehát mindenki örült, hogy lyuk volt a seggén, nem nőkről álmodozott. Egy havernak jött össze egy csaj, de neki is azért, mert a kertszomszédjuk lányával jött össze.
Ja, számítástechnikát szakkörként fel lehetett venni harmadikban, ami a 10. órában volt tartva, kéthetente, jópofa volt, IBM 486-osok Novell hálózatban (ami nem Internet, mielőtt azt hinnéd), DOS, Eudora, batch programok, meg az űberkafa Ékszer nevű szövegszerkesztő. Viszont a tanár jófej volt, egy csomó Linuxos dolgot is megtanított nekünk a DOS mellé. A végén hoztak egy friss, ropogós Tualatin magos szervert, akkor az elég nagy élmény volt, hogy lehetett olyat látni.
Szóval akkoriban nem volt iPhone, csak PoPhone, meg "közösségi oldalak", meg ilyenek. Mostanra pedig minden korombéli nő férjes/gyerekes, akit ismerek.
És én még azt hittem,hogy ma lesz egy jó napom....de mire való a GYK,nem igaz?
Tudod kérdező te nem azért szakítottál velük,mert nem jöttek be. Az ilyesmit randi UTÁN szokta mérlegelni az ember viszont te is írtad,hogy miután kiderült hogy szüzek már randira se adtál nekik esélyt és ez az a pont ahol nálam elszakadt a cérna!
Két "okot" említettél amiért az ember szűz maradhat: ronda vagy antiszociális.
A rondaság nem igazán játszik,láttam már néhány két lábon járó Picasso alkotást,akik nem is akármilyen csajokkal mászkáltak.
Az antiszociális viselkedés telitalálat,de hadd meséljem el,mitől lesz az ember antiszociális - A MAGADFAJTA KRETÉNEKTŐL!
Ha valakinek szar a helyzete - értsd szűz,antiszociális,depressziós - annak segíteni kéne és értékelni,hogy egyáltalán még mer kezdeményezni és nem elhajtani a búsba amint kiderül hogy van valami problémája!
De ez neked miért is számítana,nem igaz? Neked kész termék kell! Legyen bejáratva előre,hisz te megérdemled és bárki aki mást mond,az hülye! Igazam van vagy igazam van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!