Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hülyeség azért...

Szerintetek hülyeség azért lekoptatni valakit, mert még 23 évesen fiúként szűz?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben 3 szűz fiúval is összehozott a sors. Kettő 23 éves, a harmadik 25. Én nem akarok szüzekkel kezdeni, mert bénák az ágyban és úgy gondolom, hogy mire sikerülne betanítanom őket fennáll a veszélye, hogy szakítanánk. Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. Miután megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit nagyon bűntudatom lett, hogy emiatt esélyt se adtam nekik, pedig tudom, ha nem lennének szüzek akkor nagyobb előnnyel indultak volna, legalább egy randit kaptak volna, de így arra se nagyon volt esélyük (csak egyikükkel randiztam kétszer, de rájöttem, hogy nagyon tapasztalatlan még a randizás termén is).

Nagyon bűntudatom van, hogy emiatt leráztam őket és tudom, hogy ezzel eléggé meg is bántottam őket. Csak én vagyok ilyen "szemét" vagy ti is voltatok már ilyen helyzetben?

20/L

2013. aug. 20. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
44%
Hagyjátok már! Azt koptat le, akit akar! Ugyan már ti nem koptattatok le senkit, csak mert egyik vagy másik, bármely tulajdonsága nem tetszett az adott embernek? Szerintem mindenki azzal jön össze, akivel akar.
2013. aug. 20. 23:25
 22/73 anonim ***** válasza:
71%
Egy képet küld már magadról, azért, hogy mindenki tudja milyennel nem szabad kezdeni. Csak a többiek érdekében
2013. aug. 20. 23:26
 23/73 Szergej55 ***** válasza:
66%
A kérdésben azt írod, hogy azért, mert szűzek voltak, most meg, hogy nem az igazi, vazze, most akkor mi a helyzet? Amúgy emiatt nyilván hülyeség volt.
2013. aug. 20. 23:26
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

de nem is értem hogy lehet valaki 23-25 évesen szűz.

Hát igen, nőként valóban nagyon nehéz elképzelni az ilyesmit, mivel kismillió rajongó van állandóan körülöttetek.

2013. aug. 20. 23:27
 25/73 anonim ***** válasza:

"Hagyjátok már! Azt koptat le, akit akar!"

És csak azért, mert szűz?

2013. aug. 20. 23:28
 26/73 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerűen nem tudom felfogni, amit írtál. Honnan a búbánatos nagynéném térdkalácsából szoptad ki azt, hogy aki szűz, azt sem tudja, hol a csikló, vagy hogy hova és mit kell dugni? Szerinted mások hogy kezdték?

Ja bocs, tudom már! Kevésbé agyatlan nőkkel...

2013. aug. 20. 23:29
 27/73 anonim ***** válasza:
Ha neki ez nem szimpatikus, akkor igen, azért mert valaki szűz. -.- Majd keres jobbat az adott férfi... neki is jobb, hogy egy ilyen nő nem bosszankodik miatta!
2013. aug. 20. 23:30
 28/73 A kérdező kommentje:

Azt, hogy szüzek teljesen egyszerű kideríteni. Már csak a viselkedésükből és hozzáállásukból is lehet sejteni, hogy azok. Ha úgy gondolom, hogy szüzek, akkor természetesen néhány beszélgetés után finoman a párkapcsolatokra terelem a szót, pl. hány barátnőd volt eddig, meddig tartott stbstb. Aztán, ha mondja, hogy még nem volt, akkor konkrétan rákérdezek, hogy "akkor még nem is voltál ÚGY senkivel..?" Ha már volt barátnője, akkor ha már úgy érzem megnyílt felém finoman a szexre terelem a szót és rákérdezek valamilyen szexuális dologra, pl. hány évesen volt először lánnyal, ha erre az a válasz, hogy még nem voltam lánnyal, akkor szűz.. :D

Mi köze a degeneráltsághoz és hülyeséghez a szüzességhez? Gondolom még te is szűz vagy utolsó! :) Amit leírtam azt tapasztalatból írtam, sajnos...lehet, hogy én fogtam ki pont a világ legbénább egyedét, ki tudja, bár nem hiszem.

"Te nem párkapcsolatra kerestél férfit,hanem egy jó kefélésre.Magyarul csak ennyit vettél figyelembe,nem pedig azt,hogy milyen ember" - ha elolvastad volna a kérdést figyelmesen na meg a többi hozzászólásomat, rájönnél, hogy nekem azzal volt az elsődleges gondom, hogy milyen emberek, ugyanis egyik sem volt az esetem. Szánalomból talán jobb lett volna összejönni/randizni velük???

2013. aug. 20. 23:31
 29/73 anonim ***** válasza:
66%
#26:Nézd el neki,hogy fogyatékkal él és retardáltnak néz mindenkit,csak azért mert magából indult ki.Szerintem,aki egy kicsit is odafigyelt biológia órán,az valamilyen szinten tisztában van a női nemi szervvel(ő biztos nem tette és azért nem tudja,hogy ott részleteznek egyet,s mást).
2013. aug. 20. 23:32
 30/73 anonim ***** válasza:
72%
És te már a randin ilyenekre tereled a szót? akkor tényleg nem érdekel, hogy milyen ember az illető, most függetlenül attól, hogy neked nem voltak helyesek :S Mindazonáltal ha egy férfi kérdez rá a nőnél az intim életére, akkor rögtön az lesz a baj, hogy ez is csak azt akarja :S
2013. aug. 20. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!