Szerintetek hülyeség azért lekoptatni valakit, mert még 23 évesen fiúként szűz?
Az elmúlt egy évben 3 szűz fiúval is összehozott a sors. Kettő 23 éves, a harmadik 25. Én nem akarok szüzekkel kezdeni, mert bénák az ágyban és úgy gondolom, hogy mire sikerülne betanítanom őket fennáll a veszélye, hogy szakítanánk. Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. Miután megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit nagyon bűntudatom lett, hogy emiatt esélyt se adtam nekik, pedig tudom, ha nem lennének szüzek akkor nagyobb előnnyel indultak volna, legalább egy randit kaptak volna, de így arra se nagyon volt esélyük (csak egyikükkel randiztam kétszer, de rájöttem, hogy nagyon tapasztalatlan még a randizás termén is).
Nagyon bűntudatom van, hogy emiatt leráztam őket és tudom, hogy ezzel eléggé meg is bántottam őket. Csak én vagyok ilyen "szemét" vagy ti is voltatok már ilyen helyzetben?
20/L
49-es! Az lehet, hogy gyerekkorodban nem volt internetezési lehetőség, de ha elolvasnád a válaszomat azt csak végső esetre írtam, főleg azért is, mert szerintem eléggé gáz a neten társat keresni, na meg sokszor nem is az az illető akinek mondja magát. Az internet pedig 10 éve már eléggé elterjedt, tehát 19 éves korodban simán elérhetővé vált számodra is. Ám írtad, hogy ekkor még keményen tanultál...képzeld én sem jártam 0. osztályba meg előkészítőbe,sőt évvesztes sem vagyok és még csak gimnáziumba se jártam. A szakmunkás iskola pedig, ha nem buktál meg, akkor 4 éves. Vegyük el a kiszámolt életidőből 4 évet, még így is maradt 11 éved csajozásra. Tehát 18-19 éves korodtól 29 éves korodig bőven volt időd ismerkedni, mivel gondolom akkor már nem voltak ilyen kemény óráid és időbeosztásod. Mivel - mint írtad- nem volt net, így akkor még az utcán leszólítgatós forma volt a nyerő, mért nem mentél oda leszólítani lányokat miután kijártad az iskolát???Jaaa hogy dolgoztál? ezer bocs, ne haragudj!!!!!!! Mások is dolgoznak, mégis van idejük ismerkedni, párkapcsolatban élni, a másikra idős szakítani. Persze nem gond az, hogy megpróbálsz mást, illetve más külső tényezőket hibáztatni a problémádért, amiért nagy valószínűséggel te vagy a hibás, de azért gondolj bele...más is dolgozik, én egyetem mellett dolgozom, de mindenkinek arra van ideje, amire szakít! :)
Még annyit hozzátennék, hogy a te életed koránt sem hasonlít a 3 szűz fiúéhoz, ugyanis:
1. 25 éves: Teljesen normális élete volt, főiskolára járt, p*ncit bőven kaphatott volna, a természetéből kifolyólag mégsem sikerült megszerezni csak fél percre. Nekem az nem tetszett benne, hogy egy művészlélek volt, -->máshogy látta a dolgokat, mint én<--!!
2. 23 éves: Neki is normális élete volt, nem járt szakmunkásképzőbe, főiskolára jár, sőt életében egy alakalommal dolgozott!!, mert a szülei a szájába tesznek mindent, kő gazdagok. Nála ez volt a bajom, hogy lenézte azt, aki kétkezi munkát dolgozik akár a minimálbérért is, na de könyörgöm, valamiből meg kell élni...Tehát nála a felfogása nem tetszett.
3. 23. éves: Ő az a romantikus típus volt, még életemben nem találkoztam ennyire érzéki és romantikus emberrel - még nőben sem!!! Őt nem ismertem annyira, csak párszor beszélgettünk, de az elég is volt ahhoz, hogy tudjam nem az esetem.
Tehát láthatjátok, nekem nem a szüzességükkel volt elsősorban problémám!!! :)
"Ha valakinek szar a helyzete - értsd szűz,antiszociális,depressziós - annak segíteni kéne és értékelni,hogy egyáltalán még mer kezdeményezni és nem elhajtani a búsba amint kiderül hogy van valami problémája! "
Ha jól értem, szánalomból kellene összejönnöm velük csak azért, hogy én segíthessek nekik kilábalni a helyzetükből? :) Szóval szerinted arra kéne az egész életemet szentelnem, hogy az elcseszett életű embereket (akár szüzek akár nem) felkarolom? Nos, nem véletlenül találták fel a pszichológiát sem, mint szakmát! :)
52. Én is ki tudom forgatni a szavaidat szóval javaslom igen gyorsan hagyd abba az értetlenkedést.
Nem azt mondtam,hogy mindenkivel állj le szánalomból,de SZÜZESSÉG? Komolyan? Ez nem olyan probléma amit ne lehetne könnyen kezelni! Főleg ha komoly kapcsolatra tervezel akkor nem hiszem,hogy pár menetet ne lehetne kibírni csak hogy belejöjjön az illető!
Kérdező téged miért zavarnak a szűz férfiak? Komolyan ennyira nagy dolog ez? Hogy járt-e már punciban valaki vagy sem? Tényleg ettől lesz valaki elcseszett életképtelen alak? Az üzeneteidből úgy látszik, hogy aki 20 felett szűz azt azonnal leírod. Az már nem is ember, az beteg állat csak mert az életében nem elsődleges prioritású, hogy megfektessen valakit. Nem is akarsz velük összejönni mert tanítgatni kellene őket meg stresszelnek közben. Szerintem az az időszak sem tartana tovább 3-4 alkalomnál.
Az én önbizalmam egy időben eléggé hullámzó volt. Egyszer lent, egyszer fent, de többnyire mégis inkább lent. Saját magamon tapasztaltam, hogy az egyik legjobb önbizalom növelő a világon az a másik nem. Ti nők! Tudtotokon kívül is baromi sokat javíthattok rajta. De úgy látom Te pont nem. A hozzászólásaidból ítélve Te inkább csak elvenni tudod az emberektől.
Kérdező egyrészt buta vagy, amiért egy lányt akarsz egy fiúhoz hasonlítani abban, hogy kinek könnyebb ismerkedni.
Másrészt a kérdésed 90%ban kötekedés, és a 20+ éves szüzek cseszegetése és ócsárlása.
Harmadrészt önző vagy, és ha valóban nem azért nem adtál nekik esélyt, mert szüzek, akkor eleve nem így kezdted volna a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!