Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hülyeség azért...

Szerintetek hülyeség azért lekoptatni valakit, mert még 23 évesen fiúként szűz?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben 3 szűz fiúval is összehozott a sors. Kettő 23 éves, a harmadik 25. Én nem akarok szüzekkel kezdeni, mert bénák az ágyban és úgy gondolom, hogy mire sikerülne betanítanom őket fennáll a veszélye, hogy szakítanánk. Ráadásul egyiknél se éreztem úgy, hogy ő lenne "az igazi" és megérné próbálkozni vele. Miután megmondtam nekik, hogy nem akarok tőlük semmit nagyon bűntudatom lett, hogy emiatt esélyt se adtam nekik, pedig tudom, ha nem lennének szüzek akkor nagyobb előnnyel indultak volna, legalább egy randit kaptak volna, de így arra se nagyon volt esélyük (csak egyikükkel randiztam kétszer, de rájöttem, hogy nagyon tapasztalatlan még a randizás termén is).

Nagyon bűntudatom van, hogy emiatt leráztam őket és tudom, hogy ezzel eléggé meg is bántottam őket. Csak én vagyok ilyen "szemét" vagy ti is voltatok már ilyen helyzetben?

20/L

2013. aug. 20. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy nem érezted, hogy ők lennének az igaziak. Kész!
2013. aug. 20. 23:13
 12/73 anonim ***** válasza:
96%

Én ezért biztos nem dobtam volna őket. Nekem még jó érzés is lenne, ha velem élné át az első olyan élményét, amire már biztosan jó sok ideje vágyik. Amúgy meg ez miért egyértelmű, hogy béna lenne? Max. hamar elélvezne, de attól még nem biztos, hogy ügyetlen lenne.

Szóval tényleg taplóság volt ez tőled. Most gondolj bele, ezek után hogy lesz majd bátorsága megint próbálkozni akárkivel is, ha már emiatt dobták? Szegények...nekem inkább izgató lenne ez, hogy még szűz.

23/L

2013. aug. 20. 23:14
 13/73 anonim ***** válasza:
93%
Én tuti nem dobnék ki egy pasit csak azért mert még szűz :O Mondjuk azt megértem, hogy ha nem érezted úgy, hogy tényleg hozzád illik, akkor inkább ne is kezdj velük kapcsolatot mert akkor csak tényleg "nyűg a betanítás". De ha csak azért dobtad őket mert még szüzek, akkor igen, szemétség volt... 20/L
2013. aug. 20. 23:16
 14/73 anonim ***** válasza:
79%

1) Hogy veszítsék el ha lerázzátok őket?

2) Ha téged dobott volna emiatt egy pasi akkor itt szidnád a szemét férfiakat.

3) Van aki szűzen jobb mint egy tapasztalt..

Buta,önző kis p*csa vagy.

15/73 anonim ***** válasza:
Igen.
 16/73 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg ez miért egyértelmű, hogy béna lenne? Max. hamar elélvezne, de attól még nem biztos, hogy ügyetlen lenne. "- hidd el, hogy ügyetlen lenne. Egy szűz fiú még ha elméletben évek óta tanulmányozza is a dolgokat, nem hiszem, hogy tudná például hol keresse a csiklót. Vagy lehet, hogy gyakorolt már dinnyét nyalni, de egy nőnek nem tudja mi a jó, tehát rászorulna a tanítgatásra. Emellett mi a jó nekem abban, hogy fél perc alatt elélvez? Aztán várhatnék min. 10 percet mire újra feláll neki, aztán újra elmegy 2-3 perc alatt...

Arról meg ne is beszéljünk, hogy valószínűleg azt se tudja hova kell dugni, tehát segítség nélkül nehezen "lőne célba"...

2013. aug. 20. 23:19
 17/73 anonim ***** válasza:
88%
Én azt nem értem, hogy a francba tudod, hogy szűz? Odaállítottak, hogy "Szia, Feri vagyok, 23 éves, szűz, szeretnélek elhívni..."? Valahogy nem jutna eszembe hasonlót lánytól kérdezni (férfiból vagyok), és furcsán is érezném, ha ő fontosnak tartaná egyből (értsd: nem hogy "ágyjelenet", de még randi sincs) megjegyezni.
2013. aug. 20. 23:20
 18/73 anonim ***** válasza:
89%

Erre a nézőpontra körülbelül a megfelelő reakció az,ha azt mondja az ember,hogy minek kezdjen veled,ha már téged más "felhúzott".Elvégre más büdös zokniját se húzza fel az ember nem hogy azt akiben már elment más.A te nézőpontod nagyjából ehhez hasonló.Ahogy a te hozzáállásod,ez is egy végletet képvisel,ami egyáltalán nem jó.

Ezekkel a nézetekkel a legnagyobb gond az,hogy aki így tekint egy másik emberre,az valójában nem emberként tekint rá,hanem pusztán használati tárgyként.

Te nem párkapcsolatra kerestél férfit,hanem egy jó kefélésre.Magyarul csak ennyit vettél figyelembe,nem pedig azt,hogy milyen ember.

Én is szűz vagyok,de azért,mert az elsőt nem egy hozzád hasonló érzéketlen pic*ával szeretném megejteni,márpedig eddig sajnos csak ilyenekkel találkoztam.

Na köszöntem!Lehet lepontozni!

22/F

2013. aug. 20. 23:21
 19/73 anonim ***** válasza:
79%

"hidd el, hogy ügyetlen lenne. Egy szűz fiú még ha elméletben évek óta tanulmányozza is a dolgokat, nem hiszem, hogy tudná például hol keresse a csiklót. Vagy lehet, hogy gyakorolt már dinnyét nyalni, de egy nőnek nem tudja mi a jó, tehát rászorulna a tanítgatásra. Emellett mi a jó nekem abban, hogy fél perc alatt elélvez? Aztán várhatnék min. 10 percet mire újra feláll neki, aztán újra elmegy 2-3 perc alatt...

Arról meg ne is beszéljünk, hogy valószínűleg azt se tudja hova kell dugni, tehát segítség nélkül nehezen "lőne célba"..."

Te tényleg azt hiszed, hogy ha valaki szűz, akkor már alapból hülye és degenerált is? Ne magadból indulj ki, különösen, hogy te már túl vagy az első alkalmon esélyesen.

2013. aug. 20. 23:23
 20/73 anonim ***** válasza:
94%

Miért ragaszkodsz ahhoz hogy valaki szűzen csakis borzalmas lehet?

Én szűzen nagyobb élvezetet okoztam a barátnőmnek mint a tapasztalt pasijai mert odafigyeltem rá és utánanèztem pár dolognak..

Te is simán megfosztottad magad ettől.

Mellesleg te elsőre tökéletes voltál az àgyban?

Önző vagy.

2013. aug. 20. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!