Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, akik barátot szeretnét...

Lányok, akik barátot szeretnétek! Miért nem vagytok nyitottabbak?

Figyelt kérdés

Strandon, vagy bárhol, ha sétálok, vagy akár táncolok (szórakozohelyeken pl) rengeteg lány totál faarccal jár kel, abszolult nem adnak jeleket mint arégebben, hogy mosoly, stb vagy bármi.

Totál közömbösek, még jó pasikkal is. Egyszeűen ha nem ismernek, akkor kb esélyed sincs szóbaelegyedni velük, mert elhajtanak.

Átlag pasi vagyok, állítólag sármos arccal, mégis csak addig megy a dolog, hogy szemezünk egy csajjal, de totál közömbös kb velem végig.

Utána meg megy a sírás rívás, hogy már megint senkivel sme jött össze meg a kiszemelt pasi (aki általában 100 ból csak 1 van) nem jött oda.

Nemigazán értem....:/

sok csaj nagyigányű, helyes arc, jó test kel, stb stb, cserébe viszont ő duci, mert szexinek tarjta ha husis egy nő, és nemfogy, emrt fogadják el így...hát szánalmas az ilyen...

2013. aug. 19. 00:46
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:

Nem olvastam végig a komikat, de nem is számít.

Szerintem legközelebb, ha észreveszed,hogy szemeztek mosolyog stb. nyugodtan lépjél oda és szólítsd meg, dicsérd meg valamijét. Nem egy olyan nagy dolog ez az első lépés még ha ijesztőnek és félelmetesnek is tűnik.

Egyébként meg nem értelek egészen.. Olyan nem létezik, hogy nem tudsz valamilyen reakciót kiváltani egy lányból. Már csak azért is elkezd mosolyogni, ha béna vagy vagy valami..

És ez sem igaz, hogy a lányok nem mernek lépni, eddig az összes beszélgetésem és ismerkedésemet buliban én nyitottam túl nyomó részt. Persze elhiszem, hogy vannak akik közömbösek, nem barátkoznak könnyen.

2013. aug. 19. 21:45
 52/55 anonim ***** válasza:

"és leírnád manapság mi számít férfiasnak???

mert az amit írt itt valaki, ohgy menj oda mutatkozz be, és nevettesd meg, már nem férfias, hanem szánalmas kategória.

az arcodba röhögnek...

az kell a csajoknak aki lesz/rja őket."

Indokot kell találni rá,hogy beszédbe elegyedj vele,aztán valahogy fent tartani a beszélgetést.Ha látod,hogy nem vevő rád,akkor pedig méltósággal lelépni.

2013. aug. 19. 22:00
 53/55 anonim ***** válasza:
Arról nem mi tehetünk, hogy ronda vagy és nem tudsz csajt szerezni. :D
2013. aug. 20. 21:52
 54/55 anonim válasza:
Hova valósi vagy?
2013. aug. 20. 22:30
 55/55 A kérdező kommentje:

ronda mi? hát nemhinném.

nem a külsőmmel vannak bajok, csokkal inkább a belsőmmel..:/

bács megyei vagyok amugy.

2013. aug. 20. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!