Lányok, akik barátot szeretnétek! Miért nem vagytok nyitottabbak?
Strandon, vagy bárhol, ha sétálok, vagy akár táncolok (szórakozohelyeken pl) rengeteg lány totál faarccal jár kel, abszolult nem adnak jeleket mint arégebben, hogy mosoly, stb vagy bármi.
Totál közömbösek, még jó pasikkal is. Egyszeűen ha nem ismernek, akkor kb esélyed sincs szóbaelegyedni velük, mert elhajtanak.
Átlag pasi vagyok, állítólag sármos arccal, mégis csak addig megy a dolog, hogy szemezünk egy csajjal, de totál közömbös kb velem végig.
Utána meg megy a sírás rívás, hogy már megint senkivel sme jött össze meg a kiszemelt pasi (aki általában 100 ból csak 1 van) nem jött oda.
Nemigazán értem....:/
sok csaj nagyigányű, helyes arc, jó test kel, stb stb, cserébe viszont ő duci, mert szexinek tarjta ha husis egy nő, és nemfogy, emrt fogadják el így...hát szánalmas az ilyen...
Én nem tartom magam valami nagy durranásnak,de egyik ismerősöm azt mondta,hogy örülne,ha fele olyan jól nézne ki,mint én.Egyszer próbáltam ismerkedni egy lánnyal,aki elég visszahúzódó és félénk volt,ráadásul nem is igazán beszélt vele senki a barátnőjén kívül.Amikor elmondtam az egyik barátomnak,hogy ki a kiszemeltem,konkrétan megkérdezte,hogy mit akarok egy olyan lánytól.Végül a lány lekoptatott,pedig tényleg senki nem érdeklődött iránta rajtam kívül.A lány közölte,hogy neki más tetszik és abba is maradt az ismerkedés.
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy kivel kezd kapcsolatba.Az a lány talán pórul járt,mert továbbra is egyedül lesz,de lehet,hogy nem.Én tiszteletben tartottam a döntését.
Manapság a "helyes" a legtöbb lánynak eza v nyakú pólós, szolizott, szőrtelenített, zselézett hajú félb*zit jelenti. :)
Rajtam is van, mégis nagyon helyes barátaim voltak...és van. :) csak ő nem pasi, hanem férfi.
nincsbaj a tisztelettel.
én sem jövök össze olyan lánnyal aki egyszerűen nem jön be.
viszont tudom magamról hogy nemvagyok egy brad pitt, és enenk emgfelelően enma bomba csajokra hajtok, hanem az átlag kategóriára.
míg teszemazt sok csaj, marhára nincs tisztába vele, hogy ő hol is áll azon a bizonyos létrán, és mirefől támaszt akkroa elvrásokat.
*de, van, csak észre kéne venni őket!!!
Akkor kérdező viselkedj férfiként, hogy a nők észrevegyenek.
28 Belémkötsz, és utána itt próbálsz kötözködni, engem rágalmazni, és magadat az áldozat szerepébe berakni.
Attól hogy a faszid bottal nem piszkál meg téged fél évente sem, rólam le lehet akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!