Lányok, akik barátot szeretnétek! Miért nem vagytok nyitottabbak?
Strandon, vagy bárhol, ha sétálok, vagy akár táncolok (szórakozohelyeken pl) rengeteg lány totál faarccal jár kel, abszolult nem adnak jeleket mint arégebben, hogy mosoly, stb vagy bármi.
Totál közömbösek, még jó pasikkal is. Egyszeűen ha nem ismernek, akkor kb esélyed sincs szóbaelegyedni velük, mert elhajtanak.
Átlag pasi vagyok, állítólag sármos arccal, mégis csak addig megy a dolog, hogy szemezünk egy csajjal, de totál közömbös kb velem végig.
Utána meg megy a sírás rívás, hogy már megint senkivel sme jött össze meg a kiszemelt pasi (aki általában 100 ból csak 1 van) nem jött oda.
Nemigazán értem....:/
sok csaj nagyigányű, helyes arc, jó test kel, stb stb, cserébe viszont ő duci, mert szexinek tarjta ha husis egy nő, és nemfogy, emrt fogadják el így...hát szánalmas az ilyen...
7-es
Nem csak egy tökéletes nőnek lehet igénye,de kicsit irreális amikor a kövér,elhanyagolt csaj csakis sármos,kockahasú férfiakkal hajlandó ismerkedni.Akkor a férfiaknak nem lehetnek igényeik?
persze...hol élsz te, aki írta, ohgy "menj oda, mutatkozz be,"
ember! nem a 90 es évek van, hogy így lehet csajozni...
odamész, bemutatkozol, kb kiröhögnek, és ő meg sme mondja a nevét, meg hirtelen vagy a pasikat várják, vgay éppen menniük kell valahova.
akkor is leráz, ha bejössz neki, mert nehogymár, így ismerkedjetek meg...
Én a magam nevében beszélek.
ismerkedni szórakozóhelyeken nekem se ment soha, mert mégis, minek vigyorogjak csak úgy emberekre, hiába tetszenek, azért mégiscsak ciki lenne, ha mondjuk nem viszonzott a dolog... érted.
"sok csaj nagyigényű". Ez igaz, bár a szépség relatív, és duci és duci között is bőven van különbség. (értsd: van az ízlésesen telt és a hájdisznó..meg még jó pár kategória)
Ja, és hogy még pluszban hozzátoldjak a dologhoz:
Sok srác még nagyigényűbb. Értsd: egy undorító, gusztustalan, hájas, izzadságszagú, ápolatlan, primitív, bunkó, stb srác miért is akar magának szép arcú, jó testű, házias, stb lánykát?
Vice versa működik így, csak fel kéne nőni, hogy ezt megérthessük.
10 Áruld már el nekem, hány nőhöz mentél már oda, és mutatkoztál be, hogy megszeretnéd ismerni? Igy egyenesen?
Egyáltalán tudsz te egy darabot is mondani?
A másik kommentelőnek: Tudod nem vagyok mai darab, de én még a büdös életbe nem kommentelgettem, és sirdogáltsam, hogy nem kellek, sem vékonyan, sem telten, mert azokat a pasikat akiket én választottam kivétel nélkül kapcsolatom lett.
igen pontosan.
csak nemértek sok lányt, hogy pasit akar, de neeeemmm simerkedni ismeretlennel aaazztt nem, inkább baráti körböl jönnek össze swag pávákkal, meg szánalmas lúzaerekkel, csakmert "ismerik" őket. Utánna pedig sírnak, hogy nincs egy rendes férfi.
de, van, csak észre kéne venni őket!!!
ahham...hmmm te választottad, és kivétel nélkül kapcsolatod lett, tuod van egy marhangy fegyvered, ami a lábad között van!!!!!!!
és képzeld már el magad a helyemben, hogy odamész a kiválasztottaidhoz, és elküldenek a francba. de nem egy-kettő pasi, hanem ugy a 10 is? nah hogyesne, és hogyállna a szád, hogy nem kellesz senkinek????ha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!