Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, akik barátot szeretnét...

Lányok, akik barátot szeretnétek! Miért nem vagytok nyitottabbak?

Figyelt kérdés

Strandon, vagy bárhol, ha sétálok, vagy akár táncolok (szórakozohelyeken pl) rengeteg lány totál faarccal jár kel, abszolult nem adnak jeleket mint arégebben, hogy mosoly, stb vagy bármi.

Totál közömbösek, még jó pasikkal is. Egyszeűen ha nem ismernek, akkor kb esélyed sincs szóbaelegyedni velük, mert elhajtanak.

Átlag pasi vagyok, állítólag sármos arccal, mégis csak addig megy a dolog, hogy szemezünk egy csajjal, de totál közömbös kb velem végig.

Utána meg megy a sírás rívás, hogy már megint senkivel sme jött össze meg a kiszemelt pasi (aki általában 100 ból csak 1 van) nem jött oda.

Nemigazán értem....:/

sok csaj nagyigányű, helyes arc, jó test kel, stb stb, cserébe viszont ő duci, mert szexinek tarjta ha husis egy nő, és nemfogy, emrt fogadják el így...hát szánalmas az ilyen...

2013. aug. 19. 00:46
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el minden választ, de én elég sokat mozgok, teszek azért, hogy csinos legyek, csak arcra elég középszerű vagyok, így velem pl nem foglalkoznak a fiúk. Ugyanez, mint az átlagos srác kategória, ha elmegyek valahol, többnyire csak keresztül néznek rajtam, mert nem vagyok feltűnő.

De erről nem túlzottan tehetek, a fejem az átlagos, akármit csinálok vele.

Én senkit sem röhögök ki. Egyszer iszonyú rossz időszakom volt, úgy jártam-keltem, mint egy élőhalott, és majdnem sírva szálltam fel a buszra, amikor leszólított egy srác, nem is tetszett, nem is tűnt túl szimpatikusnak, de csak azért, mert hozzám szólt még ilyen ramaty állapotom ellenére is, kedves voltam vele és mosolyogtam rá, és válaszolgattam neki, akármit kérdezett.

De a végén ő se kérdezte, még csak a nevemet se. De nem voltam vele bunkó, sőt.

A népszerű lányokat gondolom sokan ugrálják körbe, így megtehetik, hogy válogatnak. A többiek pont ugyanúgy vannak, mint a fiúk.

2013. aug. 19. 01:29
 42/55 A kérdező kommentje:

fogadok utsó, hogy pesti vagy környéki vagy, netán balatonparti...:D

itt valahogy az alföldön ez nemígy megy...XD

2013. aug. 19. 01:29
 43/55 anonim ***** válasza:
42 Eddig b./szod Balcsi volt, már megest költöztél?:DD
2013. aug. 19. 01:31
 44/55 A kérdező kommentje:

58.

meghogy minden nő k/rvasokat válogat, mert megehetik, az is tény!

89.

egyetértek veled!

csak sajnos nagyon neház olyan lányt találni aki, nincs magátol elszállva, nem veszik körbe 20 an minden buliban, és mitn ahogyan ta is tesz az alakjáért, és nem hiteti magát azzal, hogy husisan ha nemfogad el akkor nem is férfi....respect ezért, és maradj ilyen! :)

2013. aug. 19. 01:34
 45/55 anonim ***** válasza:
58% os ha nem hagyod abba ezt a viselkedést itt, kirúgatlak innét.
2013. aug. 19. 01:34
 46/55 anonim ***** válasza:
nem bántásból, de azért megnéznélek élőben kedves kérdező :D
2013. aug. 19. 01:36
 47/55 A kérdező kommentje:
miért néznél meg? nemtartom amgam nagy szám pasinak.
2013. aug. 19. 01:39
 48/55 anonim ***** válasza:
leginkább a stílusodra lennék kíváncsi valószínűleg azzal van gond, ahogy így olvastam a kérdésed meg a kommentjeidet
2013. aug. 19. 01:40
 49/55 A kérdező kommentje:

stílus?

szeretek divatosan öltözni. nah nem pávának, cska követem a divatot.

karórát, karkötöt, nyakláncot hordok.

az ismerkedési stílusomon lenne mit csinszolni, tény, hiszen ha jól menne, akkor msot nem kérdeznék itt.

2013. aug. 19. 01:50
 50/55 anonim ***** válasza:
65%

Lehet hogy nyavajgósan hangzik ez a legtöbb embernek de a mellett hogy barátnőm, van tényleg ezt látni!

Mindenki sír hogy a pasi nem kezdeményez nem nyit. De nem is tesznek semmit a legtöbb csak lesütött fejjel jár, vagy fapofát vág.

2013. aug. 19. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!