Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék ez ellen, hogy...

Mit tehetnék ez ellen, hogy így belém szeressenek?

Figyelt kérdés

A problémám a következő.

Lassan 20 éves leszek, de észre kellett vennem, hogy életem során nem igazán voltak lány barátaim. Ezzel önmagában még nincs is semmi gond, na de elhatároztam, hogy elkezdek barátkozni lányokkal. És hangsúlyozom, hogy csak barátkozni.

Ez ideig-óráig működik is, de mindig jön utána az a rész, hogy a lány úgy érzi, belém szeretett, pedig én nem udvarolok neki... Ez már a harmadik ilyen lány. Lány barátom pedig továbbra sincs, mert az előző kettővel is megszakadt a kapcsolat ezek után, mivel ők nem tudnak "csak barátként" tekinteni rám... Tudom, ez így vicces, mert míg más fiúk kapják azt, hogy "csak barát", addig én kapom ezt.

Mit rontok el? Vagy valamit túl jól csinálnék? Nem jó ez így...

2013. aug. 19. 00:20
1 2 3
 21/23 Hanariko ***** válasza:
hát ez igazából minden esetben más, valahol jó hogy előtte barátok, mert akkor mindent tudnak egymásról, nem szégyenlősek, valahol meg az is bejön, hogy szexszel indítanak, aztán több lesz.
2013. aug. 24. 23:10
 22/23 Nem mondod :D ***** válasza:
Ilyenkor a csajoknak szarabb...oké, hogy te lánybarát nélkül maradsz, de bennük lehet, hogy egy világ dől össze...
2013. szept. 2. 22:29
 23/23 anonim ***** válasza:
Cseréljünk testet, akkor garantáltan nem fogsz kelleni senkinek, és én is jól járok!
2013. szept. 29. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!