Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék ez ellen, hogy...

Mit tehetnék ez ellen, hogy így belém szeressenek?

Figyelt kérdés

A problémám a következő.

Lassan 20 éves leszek, de észre kellett vennem, hogy életem során nem igazán voltak lány barátaim. Ezzel önmagában még nincs is semmi gond, na de elhatároztam, hogy elkezdek barátkozni lányokkal. És hangsúlyozom, hogy csak barátkozni.

Ez ideig-óráig működik is, de mindig jön utána az a rész, hogy a lány úgy érzi, belém szeretett, pedig én nem udvarolok neki... Ez már a harmadik ilyen lány. Lány barátom pedig továbbra sincs, mert az előző kettővel is megszakadt a kapcsolat ezek után, mivel ők nem tudnak "csak barátként" tekinteni rám... Tudom, ez így vicces, mert míg más fiúk kapják azt, hogy "csak barát", addig én kapom ezt.

Mit rontok el? Vagy valamit túl jól csinálnék? Nem jó ez így...

2013. aug. 19. 00:20
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Azért mert minden lányban felmerül a gondolat hogy mi lenne ha, csak vannak akik hangot is adnak neki mert nagyon biztosak a dolgukban.

17/L

2013. aug. 19. 01:03
 12/23 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna csak ellenkező nemben:D

aki ezt nem éli át nem tudja milyen szar.a lányokkal nem igazán jövök ki,a fiukkal meg sosem sikerül bizalmasabb barátságot kiépíteni,legalábbis nem hosszú távon.

szóval én is várnám a hasznos ötleteket:D mert ha már kicsit kedvesebb vagyok a másikkal egyből "bíztatásnak" veszi...

19/L

2013. aug. 19. 01:20
 13/23 anonim ***** válasza:

szóval te hiszel abban hogy fiú lány között lehet csak barátság. talán ha tisztáznád az ismerkedés elején azt hogy csak barátkozni akarsz lehet segítene maximum melegnek néznek a csajok, és leszel a meleg barátjuk.( jó nem vagy az de ha mindenképp a barátkozás a cél lehet segít)

/off de amúgy tényleg pontosan leírhatnád mit csinálsz mert tanulhatnánk tőled mester

2013. aug. 19. 06:43
 14/23 A kérdező kommentje:

Pfff, csodálkozom rajta, hogy páran irigyek a helyzetre, pedig nem kellene.

Nem csinálok semmi különlegeset. Egészen egyszerű: érdeklődő vagyok. Csak kifogom az olyan lányokat, akik hamar a bizalmukba fogadnak, és őszintén tudnak beszélni az életükről, érzéseikről, gondolataikról. Ezzel még nem is lenne baj, csak épp amiatt, hogy érdeklődő vagyok - keresem őket, kérdem mi a helyzet - pár hét után jön az, hogy ők szerelmesek.

DE MIÉRT??? Önmagában az érdeklődés elegendő a vonzalom felkeltésére? Mert ha társulna mellé ajándék csoki, sok puszi, kézfogás, nyilván érthető, de ha találkozunk csak egyszerűen beszélgetni szoktunk.

2013. aug. 19. 17:52
 15/23 Hanariko ***** válasza:
igen, az érdeklődés egy fontos dolog, mert bármennyire is ez a sláger szöveg hogy "a lányoknak az őket le se szaró bunkók kellenek", valójában (a normális, értelmes embereknek) törődésre, és a másik ember részéről az érdeklődésre van igényük. Szóval igen, elég vonzó dolog, ha érdeklődsz utánuk, még ha csak ilyen alap dolgokról is hogy: "hogy vagy?" "mit csináltál tegnap?"
2013. aug. 23. 21:32
 16/23 Hanariko ***** válasza:
szóval nem feltétlen kellenek hozzá ilyen romantikus dolgok, hogy elinduljon valami egy lányban.
2013. aug. 23. 21:33
 17/23 A kérdező kommentje:

Akkor azzal lehet a baj, hogy a lányok általában helyesnek tartanak. :-/

De most akkor nekem soha nem lehet már lánybarátom?

2013. aug. 23. 21:41
 18/23 Hanariko ***** válasza:
nem lehet :) de amúgy barátnőt, mármint szerelmet nem akarsz?
2013. aug. 24. 00:27
 19/23 Hanariko ***** válasza:
(vagyis hát biztos lehet majd, ha valakinek épp nem te vagy az ideálja ;) )
2013. aug. 24. 00:27
 20/23 A kérdező kommentje:

Szerelmet is szeretnék, de most még úgy érzem, nem igazán állok rá készen. Nem tartanám kizártnak azt sem, hogy majd egy eleinte lánybarátból legyen a tényleges barátnőm, de ők túl hamar kezdenek el többet érezni. Nekem ehhez idő kell, és ha barátként kedvelem őket, akkor később akármi is lehet belőle. De nem 2-3 hét alatt.

Én még mindig hiszek abban, hogy egy jó párkapcsolat alapja egy erős barátság, nem pedig a szex és hasonló „ösztönös” dolgok.

2013. aug. 24. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!