Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mégis mit csináljak az ellen,...

Mégis mit csináljak az ellen, hogy ne csak a pici, kislányos kinézetű lányok jöjjenek be nekem?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy míg haveromék a műmellű, agyonsminkelt csajokra buknak, addig nekem a természetes szép, egyszerű, általában alig 150-160centi magas, vékony vagy normál alkatú kicsi kerek, feszes cicis, kicsi kerek popsis lányok jönnek, vagyis akik ilyen kislányosak, általában a legtöbb 12-13 éves kislány így néz ki, de sajnos nem merek ilyen lányokra hajtani, pedig most mrá lehet törvény szerint csinálni állítólag, mégsem merek hozzájuk közelíteni, mert mégis csak nagy fiú vagyok már hozzájuk képest, viszont alakra ők jönnek be, mert cuki, aranyosak, bájosak és nincsenek agyonsminkelve meg szolizva, és nem rajzolt szemöldükük van, hanem természetes. Szóval a pici, kislányos, minden tekintetben kicsi testrészekkel rendelkező lányokra bukok aleginkább, akik általában nagyon fiatalok. Sok szép lány van, de valahogy nem igazi a vonzalom a műnők iránt, ellenben egy pici természetes, bájos, cuki kislányhoz meg vonzódom. A kislányt ne értsétek félre, itt most egy tipikus 12-14 éves formás, pici, alacsony lányt kell érteni, aki már legalább picic kerek cicivel meg popsival rendelkezik.
2013. aug. 10. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pnt kakild le a haverjaidat. Az a lényeg, hogy te összeszedj egy normális csaj és együtt legyél vele. :) Ezzel nincs semmi baj.

17/L

2013. aug. 10. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem kérdező ennek valami mentális oka van, inkább többet kéne beszélgetned korod beli lányokkal, akik nem agyonsminkelt műmellű lányok, lehet lesznek simán olyan jók vagy jobbak mint akik most tetszenek
2013. aug. 10. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem i ilyen lányok jönnek be. Miért kéne ezen változtatni? Ilyen az izlésed és kész.
2013. aug. 10. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:

ja de mondjuk, ha ő itt konkrétan kort emleget az azért elég, finoman fogalmazva érdekesen nézne ki, 25 évesen mondjuk

azért vannak bőven hasonló csajok 14 fölött is

2013. aug. 10. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen valtoztatni?
2013. aug. 11. 01:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedofil vagy. Vagy kinövöd vagy nem.
2013. aug. 11. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!