Mit lehet az ellen tenni, ha alapjáraton egy-két fokkal morcosabban nézek mint kellene?
Figyelt kérdés
Anno sokat ültem a gép előtt és szerintem ettől lett ilyen a nézésem. Elég zavaró hogy megyek az utcán és kis túlzással úgy nézek mint aki fel akar rúgni valakit. Olyankor is amikor tök jó kedvem van. Ha figyelek rá akkor tudok rajta javítani, de hosszú távon nem tudok "grimaszolni". A mostani csajom is mondta hogy mikor még csak látásból ismertük egymást akkor ez fura volt neki is rajtam .:D2013. aug. 7. 23:15
1/1 anonim válasza:
Szemüveget kell hordani!!!
Azért nézel mindig úgy, mert nem látod jól a moncsit. Nekem van lány ismerősöm, akinek ettől 17 éves korára ráncos lett a homloka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!