Ismerkedne velem olyan lány, aki az internetes ismerkedés ellen van?
Szóval. Úgy döntöttem én is kipróbálom, mert erről szól ez a kategória, akármennyire is nem ezért lett kitalálva. Mindig azt szoktam mondani, hogy neten nem lehet ismerkedni, de valaki felhívta a figyelmem arra is, hogy ez egy olyan dolog amiről nem lenne szabad negatív véleménnyel szónokolnom amíg nem próbáltam ki egyszer legalább komolyra véve a dolgot.
Arról, hogy jó pasi vagyok-e nem nyilatkozom, majd eldönti a kedves érdeklődő inkább.
Viszont, olyan lánnyal szeretném ezt csinálni aki még nem próbálta, de adna egy esélyt ő is erre a dologra, de még jobb lenne ha ő is ugyanúgy a netes társkeresés ellenére lenne.
Vagy meggyőzzük egymást arról, hogy igazunk volt már alapból, vagy rájövünk, hogy mi ebben a jó.
Ha esetleg 18 és 23 év közötti csaj vagy és úgy gondolod, hogy ez talán nem akkora baromság mint ahogy mi ezt addig képzeltük, akkor akár írhatnál egy privátot.
Ez eléggé paradox helyzet, ráadásul a hozzáállásod (illetve a leendő esetleges partner vélt hozzáállása) predesztinálja a siekrtelenséget.
Ez a kb. "próbáljuk ki, de úgyse fog sikerülni" hozzáállás.
Egyébként miért ne lehetne ismerkedni? Egy kapcsoalt milyensége nem attól fog függni, hogy az első pár szót milyen kommunikációs közegen keresztül mondjátok egymásnak.
Jó csajozós duma... :)
ha igaz amit írsz, egyet értek veled.
#1 Foley ! :D
#2 Nem vagyok kiéhezve egy kapcsolatra, viszont most mégis érdekelt vagyok ebben a dologban. Semmi kötöttség, csupán dobálni egymásnak az üzeneteket, az hogy a jövő meg mit hoz ki tudja, de kíváncsi vagyok rá
#3 Jogos!
#4 Nincs szükségem csajozós dumára, valamint be tudnám bizonyítani pár hónapra visszamenő megválaszolt kérdéseimmel hogy miket írtam ilyen témában.
Szóval tényleg igaz és ez esetben köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!