Mit tehetnék ez ellen, hogy így belém szeressenek?
A problémám a következő.
Lassan 20 éves leszek, de észre kellett vennem, hogy életem során nem igazán voltak lány barátaim. Ezzel önmagában még nincs is semmi gond, na de elhatároztam, hogy elkezdek barátkozni lányokkal. És hangsúlyozom, hogy csak barátkozni.
Ez ideig-óráig működik is, de mindig jön utána az a rész, hogy a lány úgy érzi, belém szeretett, pedig én nem udvarolok neki... Ez már a harmadik ilyen lány. Lány barátom pedig továbbra sincs, mert az előző kettővel is megszakadt a kapcsolat ezek után, mivel ők nem tudnak "csak barátként" tekinteni rám... Tudom, ez így vicces, mert míg más fiúk kapják azt, hogy "csak barát", addig én kapom ezt.
Mit rontok el? Vagy valamit túl jól csinálnék? Nem jó ez így...
De jó neked :D
Nem cserélünk?
19F
hú micsoda probléma :D
ha nem akarod ezt ne barátkozz lányokkal
"Vagy valamit túl jól csinálnék?"
NEM
vagy meleg vagy, vagy te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést, nem azért mert ilyen nem létezik, hanem az ilyen apró jelekből mint ez a kimásolt mondat -.-
Az a túl jól csinálnék mondat onnan jött, hogy eleinte azért kezdtem lányokkal barátkozni, hogy úgymond gyakoroljak, ha majd tényleg olyasvalakivel kell barátkozni, aztán majd udvarolni neki, aki tetszik...
Nem, nem vagyok meleg, és igen, volt már barátnőm, elég hosszú ideig. De hát semmi nem tart örökké, egyedül meg én sem akarok maradni...
Ne foglalkozz vele
Szegény lányok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!