Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az evolúció miért tette ilyen...

Az evolúció miért tette ilyen felszínessé az emberi fajt a lélek rovására?

Figyelt kérdés
Nekem külsőre rengeteg lány bejön, vonzó szexuálisan, de hát amikor ismerkdnék velük látom, hogy bunkók, aljasak, semmi jó nincs bennük, aki meg kivétel és kedves velem az vagy foglalt vagy nem az esetem külsőre. Fura, hogy a természet ilyen kegyetlenné tette a női nemet. Szinte élvezik, hogy bunkózhatnak a fiúkkal.
2013. aug. 18. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Osztom a 10-es válaszoló véleményét, és had emeljem ki külön, hogy örülök, hogy vannak férfiak, akik így látják a helyzetet. :)

Vannak aljas nők, de ugyanúgy aljas férfiak is. Az én apám évtizedeken át kegyetlenül kihasználta az anyámat, mellette ütött minket. Most akkor gyűlölnöm kellene az összes férfit, miközben a párommal már 4 éve boldogan élünk, és aki egy csodálatos ember?

Azt ajánlom, hogy menj és mozogj más körökben, ugyanis én például rengeteg vonzó, intelligens nőt ismerek magam körül az egyetemen, akik 20 felett járnak, és bár kapcsolataik voltak már, de még mindig szüzek, mert egyetlen olyan férfi sem volt, akinek szívesen odaadták volna magukat. Ja és megjegyezném, hogy ha neked ilyen a gondolkodásmódod, akkor valószínűleg veled se kezdenének.

Szerintem szállj egy kicsit magadba, és ne másokra fogd a saját korlátoltságodat.

2013. aug. 18. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:

ez már evolúció, régebben mikor el voltak nyomva a nők nem voltak ilyenek, mondjuk én is szeretem az egyenjogúságot, de valahogy kezd átmenni a dolog nő uralomba, nagyon férfiasan viselkedik némelyik, és ez csak egyre rosszabb lesz ahogy a 2 nem helyet cserél és egyik se lesz boldog.

És ha eddig senki sem mondta volna neked: az ember is ugyanolyan állat mint a többi, csak kicsit okosabbak vagyunk, ennyi.

2013. aug. 18. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves #11-es!

#10 vagyok. Megadnál általad említett huszonéves női ismerőseid elérhetőségét?

Nekem pont ez a problémám, hogy normális nők nem igazán jönnek szembe. :)

Nyugodtan írhatsz privátba akár baráti céllal is.

(Nem vagyok se perverz sem a kérdés témájához hasonló)

2013. aug. 18. 19:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha valamire fogni lehet,akkor az sokkal inkább a társadalom,nem pedig az evolúció.

Amúgy meg a szépség elég szubjektív.Mindenkinek más a szép.például van aki szerint a babakék szép szín,szerintem meg ocsmány.Engem is volt aki rondának tartott,volt aki viszont helyesnek.Ahány ember,annyi ízlés.Ha gőrög isten lennél,akkor is ugyanannyi nő koptatna le,mint most.A különbség a hozzáállásban van.Ha itt picsogsz,akkor soha senkinek nem kellesz majd.Teljesen mindegy hogy néz ki az ember,mert mindenki szokott kosarat kapni.

2013. aug. 18. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Te szerintem nem csúnya lehetsz,hanem szimplán fogyatékos és gondolom kisebbségi komplexusod is van.Azért megnéznék rólad egy képet.
2013. aug. 18. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!