A vékony, szép arcú lányoknak jobb pasijuk van, mint a molett, kevésbé szép lányoknak?
Összefügg a dolog?
A tanulatlan munkások keveset keresnek, és általában műveletlenebbek, idegesebbek, rasszisták és rosszabb ruhákban is járnak.
A tanultabb emberek többet keresnek, igényesebbek és megengedhetik maguknak, hogy minőségi ételt egyenek, ne hízzanak el, és jobban öltözködhessenek.
Összefügg a dolog? Miért látom ezt így?
"Nem feltétlen van így. Volt már molett barátnőm"
Jó, de még ha jóképű, izmos is vagy (amit nem tudhatunk), a mértéktelen butaságod akkor is ellensúlyozza.
Szép lányoknak=Helyes pasi csak kitudja lehet hogy a pasi sík hülye attól hogy jól néz ki... Tisztelet a kivétel
Nekem egy edző barátom van, sokáíg molett voltam 153cm 58kg és most 41kg vagyok az ő segítségével..., nem a súly számít, nem a külső ha nem a belső!! :)
"A mértéktelen butaságomból eddig több száz cikkre és néhány könyvre futotta."
Ehhez nem kell okosnak lenni. Az, ha önző és nagyképű vagy, az még csak a bölcsesség csírája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!