Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfi létére vékony, jobb ha nem is csajozik/nőzik, hanem végez magával?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 18:44
2/76 TOMAtm válasza:
most a girnyó a divat,vasald te is a hajad,tuti találsz kis ribit magadnak...
3/76 anonim válasza:
Nekem az eddigi összes pasim vékony volt. Nekem a vékonyak jönnek be. Nem kell itt drámázni. 23/L
4/76 anonim válasza:
annyiban tényleg jobb, hogy 1 marhával kevesebb.
És a többi életre való vékony férfinak pedig több jó jut.
5/76 A kérdező kommentje:
Lóf*szt divat már, nekem legalábbis nincs sikerem vele.
2012. okt. 24. 18:45
6/76 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, és ha kinyírom magamat, nem fogdoshattam volna ennyi kerek feneket, mint most és nem markolászhattam volna feszes ciciket. Mit ki nem hagynál haver ha kinyírnád magadat!
7/76 A kérdező kommentje:
A magyar nők ca ka testesebb, izmosabb férfiakat tekintik életre valónak, ébresztőőőőőőőőőő!!!!!!!!!
2012. okt. 24. 18:48
8/76 anonim válasza:
hülyeség, én 180 centi és 60 kiló vagyok, és van barátnőm, és úgy szeret ahogy vagyok, el is kezdtem edzeni magam miatt, de ő ellenzi ezt, így vagyok jó neki.
Sok lány van aki a vékonyakat szereti, mások a mackósakat, meg vannak akik az izmokat, hogy nézne már ki, ha minden nőnek egyforma ízlése lenne...:)
9/76 anonim válasza:
Még így is sokkal szerencsésebb helyzetben vagy, mint az, aki kövér. :) Szóval gondolj erre, és nyomás csajozni!
10/76 anonim válasza:
Én speciel a vékonyabb pasikat szeretem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!