Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőm mek hogy kicsit fogyjon? Mert amúgy jo az alakja csak jobb szeretem a vékony csajokat :/
Ha ilyen volt, amikor összejöttetek, akkor már késő bánat, barátom:)
Minek jöttél össze vele, ha tudod, hogy neked az ő alakja már túl telt?
Viszont ha "határeset, de elfogadom" alapon jártok, mert tetszik benne, hogy pl jó a humora (most mondtam valamit), akkor ezt el kell fogadnod.
Akkor el kell fogadom mert en is úgy álltam neki h annyira nem de viszont sok jo tulajdonsága is van es nem Dani egyáltalán csak van rajta fogni való es nah hát nem látszanak ki a bordái :)
Köszi mindenki !
Mondjuk elkezdhetnél eljárni TE futni, aztán úgy 1-2 hét után megkérhetnéd, hogy tartson veled, mert unalmas egyedül. Kéész... Ha meg nincs kedve
a. ne erőltesd -> fogadd el
b. dobd
Ha van jó ötlet, osszátok meg velem is, mert az én barátnőmre is ráférne a fogyókúra.
Bár én azért szoktam neki viccesen beszólogatni, de sajnos lepereg róla.
Nem tudod úgy megmondani, hogy ne bántsd meg. Hívd el sétálni, futni, bringázni, táncolni. A lényeg a rendszeresség!
Rajtod van felesleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!