Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megéri a pasiknak ekkora...

Megéri a pasiknak ekkora energiát beleáldozni az ismerkedésbe? Ennyire fontos neki egy barátnő?

Figyelt kérdés

Képesek nap hosszat, időt áldozni rá, meg hatalmas energiát áldozni abba, hogy buli helyen, meg társkereső oldalakon ismerkedjenek.

Pl: társkereső oldalakra felmennek ott ülnek naphosszat és írogatnak, próbálkoznak. De szerintem nagy részük hiába, mert egy átlagos nőre írnak naponta kb 200-an. Nyilván csak a legjobb pasiknak írnak vissza. Szóval egy átlagos pasinak szerintem egy teljesen felesleges energia befektetés az egész. Megéri ez nektek pasik?

2013. júl. 31. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Fel lehet fogni úgy, hogy "persze, miért is csinálnám én is, mivel esélyem kicsi..."

Vagy úgy is, hogy "esélyem kicsi, de nem adom fel mert ha van egy célom azt elérem"

Szerintem 10ből 9 férfi vágyik kapcsolatra, ezért meg nekünk kell meglépni az első lépést és nem a nőknek.

A netes ismerkedést én sem ajánlom, viszont személyesen én is szeretek.

2013. júl. 31. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
egy átlagos pasi nem ül naphosszat társkeresőn, azt meghagyja azoknak, akik élőbe nem képesek. Elmenni valahová és ha van tetsző jelölt ismerkedni egyáltalán nem nagy energia befektetés. A lényeg hogy nem az ismerkedésért kell élni, hanem magunkért és ha van kínálkozó lehetősé akkor ki kell használni
2013. júl. 31. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
A statisztikát saját felmérésből készítetted? Ha igen, akkor gratulálok a kérdéshez.
2013. júl. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!