Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos beleélvezni egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos beleélvezni egy lányba ahhoz hogy terhes legyen?

Figyelt kérdés
Ma barátnőmmel együtt voltunk és nem volt itthon gumi kicsit bedugtam neki de már ki is vettem nem élveztem bele, de pár éve még általánosba azt hallottam (nem biztos igaz csak valahogy eszembe jutott) hogy nem fontos beleélvezni a lányba ahhoz hogy teherbe essen elég 1 kicsi is... ez igaz? ... nagyon parázok remélem nem lesz semmi .

2013. jún. 18. 02:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne még ilyesmit csinálnod, ilyen tudásbeli érettséggel.

Az előváladék is tartalmazhat spermiumát, úgy hogy kisebb eséllyel, de teherbe eshet.

2013. jún. 18. 02:58
 2/12 anonim ***** válasza:
"spermát"
2013. jún. 18. 02:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz semmi ebből.... köszi a választ
2013. jún. 18. 03:00
 4/12 anonim ***** válasza:
de mikor jön meg neki? azelőt kéne tesztre mert jobban mutat eredményt
2013. jún. 18. 03:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Sünii...:D
2013. jún. 18. 03:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Foggalmam sincs .... de mondom 2x dugtam be kb ennyi
2013. jún. 18. 03:05
 7/12 anonim válasza:
0%
Én nem tudom de én már csináltam nem 1 szer gumi nélkül és semmi nem lett belőle semmi amúgy is szogd meg jön a váság ozt nem lessz pénzed gumira akkor mi lessz haver ? Jó van zagcsó de nem ajánlatos
2013. jún. 18. 03:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Ilyen kommentekre vártam...ez kicsit megnyugtatott :D
2013. jún. 18. 03:11
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is csinátam már gumi nékül, bele is élveztem má nem eggyszer, nem vót semmi, de semmi
2013. jún. 18. 04:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van, én is csinátam gumi nékü ezeszer, oszt nem lett belőle puja. Mongyuk a zasszony kb 9 hónap múva megszűt valami lurkót, ki is dobtam mert biztos megcsaaat
2013. jún. 18. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!