Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bíztassam vagy lebeszéljem? Helytelen amit csinál? FONTOS! (bővebben lent).
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm (17 éves) több, mint egy éve szerelmes a 24 éves srácba (gyerekkora óta ismeri). Kb. 1 éve fordult komolyra a dolog, rengeteg időt töltenek együtt társaságban és kettesben is (valószínűleg már le is feküdtek). A fiút én is ismerem és tudom, hogy nem használja ki de már egyre rosszabb nézni, ahogy szenved, betegesen beleszeretett. Kiszökik a fiúhoz az éjszaka közepén stb. Nem mondták ki így, hogy járnak és ráadásul titkolják az egészet, mert a lány bátyja ismeri a srácot. Én is csak ennyit tudok. Eleinte örültem, mert boldognak láttam a lányt, de mostanában alig eszik, nem alszik. AGGÓDOM. Úgy érzem, beszélnem kéne vele, hisz jót akarok, viszont tapasztalatom nincs ilyen téren. Vagy ne szóljak bele? Segítség!2013. ápr. 20. 14:44
2/6 anonim válasza:
neked mi lesz jobb, ha beleszólsz? szerintem hagyjad, élik világukat, és, mi fáj neked benne
3/6 A kérdező kommentje:
Mivel a legjobb barátnőm, félek később nagyon megbánja amit most csinál és rossz nézni, hogy szenved. Azt hiszem komoly kapcsolatot akar a fiúval csak az tartózkodik ettől. De akkor nem ártom bele magam majd csak ha a lány megkér.
2013. ápr. 20. 15:00
4/6 anonim válasza:
Ha a pali is szereti, és nem használja ki, akkor ne beszélj ellene, de a csajnak segítségre van szüksége, mert nem normális, amit ő csinál. A pali nem tudna hatni rá?
5/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a barátnőm nagyon szerelmes de normális lány. A fiú meg azt mondta neki, hogy ő is érez valamit és már egyre inkább, csak idö kell neki.
2013. ápr. 20. 15:06
6/6 Polipop válasza:
Miért is beszélnéd le? Azt hiszed, le tudnád? Tudod, te is tipikusan olyan barátnő vagy, aki mindenáron bele akar szólni a másik magánéletébe, aztán győzködi magát, hogy valami jó ügy érdekében teszi azt, miközben egy nagy frászt. Van az úgy, hogy az ember nagyon szerelmes, de ez el fog múlni. Te pedig told ki az orrodat a barátnőd életéből, nem fog éhen halni, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!