Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mi van ebben a helyzetben, hogy bíztassam jobban?
Figyelt kérdés
Van egy helyes fiú aki rámstartolt, nagyon lekes volt, de még nem tudtam eldönteni, hogy akarom-e igazán. Aztán, óvatosan megindultunk egymás felé, csak néha azt érzem, hogy azt a kezdeti lelkesedést elveszített, vagy letiportam.
Most nyomuljak én jobban v. milyen jeleket adjak, hogy vágyom rá? Vissszajöhet nála még az az érzés?
2010. febr. 15. 22:17
1/4 anonim válasza:
szerintm azlesz a legjobb ha elétérdelsz lehuzod a gatyáját és szét szopod a faszát
ha nem ien csaj vagy akkor persze aggy neki jeleket
2/4 anonim válasza:
Tudod, ha nem látjuk a "tüzet" a másik szemében egy egész hosszú idő után se, akkor szépen lassan kialszik nálunk is. Szoval ha akarsz tőle valamit, akkor húzd el az orra előtt a mézesmadzagot(jeleket meg úgy küld, hogy észre is vegye, mert tudod, mi fiúból vagyunk).
3/4 anonim válasza:
22:35 teljesen igazad van... érthető jeleket kér(ünk)!!! :-)
4/4 anonim válasza:
jelek pl.: neoncsőves táblára írd fel h: MEGBASZNÁLAK cica!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!