Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engeszteljem ki a barátnőm? (FONTOS ÉS Sürgős)
Most eléggé romokban áll a kapcsolatunk, mert szex közben egyszer olyat csináltam, amit ő nem szeret. Eddig mindig beleegyezett a dologra, ezért azt hittem h nem lesz baj. Utólag mondta, hogy ezért tartunk itt. Mit kéne tennem, hogy vissza szerezzem a lányt? Nagyon szeretem és rettentően fontos számomra.
Ő:15L
Én:17F
Molok az egy ógörög istenségnek nevezett förmedvény, aki gyerekek gyilkolására/elpusztitására/megölésére szakosodott.
Cseréld a regisztrációdat, mert rossz ómen számodra.
Szerintem,mindenképpen beszélj vele erről az egészről,hogy nem akarod elveszíteni és szereted,meg nagyon fontos számodra,nézd meg,hogy reagál rá,aztán légy vele nagyon kedves,gyengéd. Legyen most ő előtérbe mindenben,lepd meg valamivel pl. romantikus vacsi,virág stb.
Foglalkozz vele nagyon sokat,járj mindig a kedvébe.
Lecserélem, ha megmondjátok hogy kell.
még az előjátékban véletlenül megtoltam a csípőm és ráfulladt:S
Mondom neki folyamatosan, hogy nagyon fontos, h szeretem, nem akarom elveszíteni stb... de csak ilyen egyszavas válaszokat dobál. azt mondta, hogy van rá esélyem, hogy megbocsásson, de nehéz lesz. ez mit jelent? érdemes próbálkozni ha szeretem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!