Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos, hogyan engeszteljem ki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nem nagyon tudtunk idáig találkozni ma úgy volt hogy találkozunk megbeszéltük az időpontot. mondtam neki hogy ráérek de csak 5ig. ekkor azt mondta hogy majd később ír.. a telefonomat itthon hagytam eddig ő 1 üzenetet és egy nem fogadott hívást hagyott hogy találkozzunk egy másik időpontban. most vettem észre és írtam neki hogy ne haragudjon.. a válasza elég furcsa volt , biztosan haragszik MIT TEGYEK?2013. ápr. 20. 17:30
1/2 anonim válasza:
Szerintem hívd el újra hogy találkozzatok.
2/2 anonim válasza:
Kérj tőle bocsánatot és hívd el egy találkozóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!