Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire fontos hogy a barátnőtök jóban legyen a haverjaitokkal?
én annak idején féltem attól hogy nem fognak kedvelni a férjem haverjai. úgy tűnt fontos neki valamilyen szinten mert 1 hónapja voltunk már együtt és azt mondta meg fognak sértődni ha nem találkozok velük. ráadásul nem sokkal a velük való megismerkedés után tudtam meg hogy az egyik lány tetszett is neki (a férjemnek) régebben.
amolyan haveri szinten mozognak egyébként a férjemnél, tehát sose választotta volna őket helyettem. én ezt nem is akartam volna. elvagyunk egymással dumálgatunk és kész. nincs különösebben bajom velük. az említett lány csinált egy-2 fura dolgot... mintha akarná a férjemet de aztán abbamaradt a dolog.
egyébként ha találkozunk velük akkor együtt megyünk. mindenki viszi a párját aki ráér. bár még csak mi vagyunk házasok a csapatból.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!