Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogyan engesztelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan engeszteljem ki? (fontos) többi lent

Figyelt kérdés
Haragszik rám az egyik barátom akivel már majdnem összejöttem. napok óta nem keresi a társaságom nem ír nem beszélget velem. nagyon szeretem ezt a fiút ugyanis benne megvan az amit kerestem:) kérlek segítsetek hogyan engeszteljem ki?

2013. máj. 2. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha itt kérdezed, akkor annyi esélyed van rá, mint féllábú kalóznak a zsákbanfutó versenyen. Nőj fel és állj elé.
2013. máj. 2. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a kedves választ de nem ez volt a kérdés!:D
2013. máj. 2. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, miért haragszik?!
2013. máj. 2. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
úgy volt hogy találkozunk de elég sokszor le kellett mondanom. de volt okom rá
2013. máj. 2. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
El kell magyaráznod neki, hogy fontos okod volt arra, hogy nem tudtál vele találkozni!
2013. máj. 2. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor megértem, ha haragszik. Próbáld meg valahogy a tudtára adni, hogy miért nem tudtál vele találkozni és kérj egy utolsó lehetőséget, de azt nehogy lemond! 26N
2013. máj. 2. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. máj. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!