Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki?! Nagyon fontos barátságból szerelem! Sürgős! Nm tudom h mit tegyek, vagy hogy jól csinálom-e amit csinálok.
1-1,5 éve nagyon jóban voltam 1 fiúval. nagyon jó barátok voltunk. mindig mindent megbeszéltünk, kölcsönös volt a bizalom. nagyon szerettem mint barátot, de kb 2 hete bevallotta facebookon, hogy totál belémzúgott. akkor megmondtam neki, hogy nem szeretném ha a közelemben lenne, mert én semmit nem éreztem iránta, és ez bennem akkora sebet hagyott( az is baj, hogy minden eddigi fiúbarátom bevallotta h szerelmes belém, nem nagyképűséggel mondom). azóta nem is beszéltünk. még nem is köszöntünk egymásnak. nap mint nap látjuk egymást, néha átjön az osztályunkba(9.es, én 8), próbálom kerülni. szegény még ronda is, ezért nem vonzódom hozzá. viszont olyan jó barátom volt!
kérlek, segítsetek, most mit tegyek? jól csináltam azt, hogy megmondtam neki h ne "ne szívjunk most 1 kis ideig 1 levegőt"? normális válaszokat ha lehet... előre is köszönöm :)
igen ,miért áltattad volna habokra??
majd idővel kiheveri és újra a barátod lesz csak
Valaki világosítson már fel, hogy minden lány ennyire tírpák?!?
Akit valaha is szerettünk (akár csak barátként), annak soha nem mondjuk azt, hogy "kopj le", és nem okozunk neki ekkora fájdalmat feleslegesen.
Megmondhattad volna neki, hogy "Figyelj, szexuálisan nem érintkezhetünk anyukám! Ezt-ezt.. Ne haragudj, de erről nem tehetek!"
http://www.youtube.com/watch?v=yP_Kbdrm-eE&t=2m50s
No de a viccet félretéve: meg lehet mondani valakinek szépen is, hogy nem jöhettek össze. Attól még lehettek barátok. Istenem, nem is értem ezt a felfogást.
Tegyük fel, többről álmodik,mint barátság. De amíg felfogja és elfogadja, hogy csak barátok lehettek, és nem nyomul, és nem "folyt meg", addig miért ne lehetnétek úgy, mint régen??
Úgy tűnik, nem tudod kezelni a helyzetet, s ezért önzően és gyáván, mindenkit fellökve elfutsz. Nem tudsz mit kezdeni ezzel a szeretettel. Pedig hidd el, sok ember de szeretné, ha szeretnék!
Ez kicsit olyan, mint mikor kiderül valakiről, hogy a saját neméhez vonzódik: noha ő semmiben sem változott, a "barátai" mégis elfordulnak tőle, és hirtelen ő lesz a kibeszélés középpontja.
23/F
ebből már semmi se lesz:)
nem kellett volna így elutasítanod.max annyit kellett volna mondanod hogy nem szeretnék veled járni...kész,ennyi! és rögtön a fiú belekezd egy másik témába,de az a seb megmarad benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!