Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki?! Nagyon fontos barátsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki?! Nagyon fontos barátságból szerelem! Sürgős! Nm tudom h mit tegyek, vagy hogy jól csinálom-e amit csinálok.

Figyelt kérdés

1-1,5 éve nagyon jóban voltam 1 fiúval. nagyon jó barátok voltunk. mindig mindent megbeszéltünk, kölcsönös volt a bizalom. nagyon szerettem mint barátot, de kb 2 hete bevallotta facebookon, hogy totál belémzúgott. akkor megmondtam neki, hogy nem szeretném ha a közelemben lenne, mert én semmit nem éreztem iránta, és ez bennem akkora sebet hagyott( az is baj, hogy minden eddigi fiúbarátom bevallotta h szerelmes belém, nem nagyképűséggel mondom). azóta nem is beszéltünk. még nem is köszöntünk egymásnak. nap mint nap látjuk egymást, néha átjön az osztályunkba(9.es, én 8), próbálom kerülni. szegény még ronda is, ezért nem vonzódom hozzá. viszont olyan jó barátom volt!

kérlek, segítsetek, most mit tegyek? jól csináltam azt, hogy megmondtam neki h ne "ne szívjunk most 1 kis ideig 1 levegőt"? normális válaszokat ha lehet... előre is köszönöm :)

2013. máj. 1. 00:46
 1/10 anonim ***** válasza:

igen ,miért áltattad volna habokra??

majd idővel kiheveri és újra a barátod lesz csak

2013. máj. 1. 00:51
 2/10 A kérdező kommentje:
csak azt hiszem megbántottam.. de most mit tehettem volna? jöjjek össze vele, úgy, hogy semmit nem érzek iránta? haragot érzek.. ez normális? haragszom rá!
2013. máj. 1. 00:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
"szegény még ronda is" milyen kedves megjegyzés
2013. máj. 1. 01:36
 4/10 A kérdező kommentje:
nem az ország szépe... így jobb? :D xD nagy fülek, nyújtott fej, érdekes mozgás( mint aki bevan bäszva és szarva 1erre) xD
2013. máj. 1. 01:49
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
nem mondom... jó haverod lehet, ha így vélekedsz róla.. Végülis tökmindegy. De ezért NE kerüld. Ha érezteted vele azt, hogy nem akarsz vele barátkozni, és ellenségesen kezeled őt, mégis mit vársz? oda megy majd teológiai vitát nyitni, hogy jaj de szép volt a régi idő, mikor mindent meg tudtunk beszélni? -.-" Ne várd. Talán a helyedbe bocsánatot kérnék tőle, mert ez így ahogy leírtad, egy rideg, és brutális visszautasítás volt. És helyette elmondanád neki szépen, hogy a dolgok nem, így mennek, nem lövünk házinyúlra, stb.. ha tényleg jó barátod, akkor ő nyilván ezt felfogja, és tiszteletben tartja, de jegyezzük meg.."nem szeretném ha a közelemben lenne" neked hogy esne fordított helyzetben??? ÉS itt ne nekem, ne a kommentelőknek, hanem saját magadnak válaszolj! ^^
2013. máj. 1. 03:44
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Valaki világosítson már fel, hogy minden lány ennyire tírpák?!?

Akit valaha is szerettünk (akár csak barátként), annak soha nem mondjuk azt, hogy "kopj le", és nem okozunk neki ekkora fájdalmat feleslegesen.

Megmondhattad volna neki, hogy "Figyelj, szexuálisan nem érintkezhetünk anyukám! Ezt-ezt.. Ne haragudj, de erről nem tehetek!"

http://www.youtube.com/watch?v=yP_Kbdrm-eE&t=2m50s

No de a viccet félretéve: meg lehet mondani valakinek szépen is, hogy nem jöhettek össze. Attól még lehettek barátok. Istenem, nem is értem ezt a felfogást.

Tegyük fel, többről álmodik,mint barátság. De amíg felfogja és elfogadja, hogy csak barátok lehettek, és nem nyomul, és nem "folyt meg", addig miért ne lehetnétek úgy, mint régen??

Úgy tűnik, nem tudod kezelni a helyzetet, s ezért önzően és gyáván, mindenkit fellökve elfutsz. Nem tudsz mit kezdeni ezzel a szeretettel. Pedig hidd el, sok ember de szeretné, ha szeretnék!

Ez kicsit olyan, mint mikor kiderül valakiről, hogy a saját neméhez vonzódik: noha ő semmiben sem változott, a "barátai" mégis elfordulnak tőle, és hirtelen ő lesz a kibeszélés középpontja.

23/F

2013. máj. 1. 05:21
 7/10 anonim válasza:

ebből már semmi se lesz:)

nem kellett volna így elutasítanod.max annyit kellett volna mondanod hogy nem szeretnék veled járni...kész,ennyi! és rögtön a fiú belekezd egy másik témába,de az a seb megmarad benne.

2013. máj. 1. 07:53
 8/10 anonim válasza:
Szerintem Jól CSináltad de egy haveri sexx-et meg lehetet volna ejtened
2013. máj. 1. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Például mondhattad volna neki, hogy bocs, de csak barátként szeretlek. Ehhez nem kell még a közeléből is menekülni, mintha leprás lenne, közben logikus módon panaszkodni, hogy hiányzik a barátsága, amit te dobtál el.
2013. máj. 2. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
jól tetted hogy megmondtad neki. hogy bunkó voltál az egy dolog, fájdalmat okoztál a pasinak, de legalább most már tudja hogy nem veszített sokat... soha senkiben ne táplálj hiábavaló reményt mert ezzel kihasználod. ugyanis ő csomó energiát rád fordít, foglalkozik veled, nyilvánvalóan azért mert kellesz neki. persze neked ez a helyzet jó mert van aki szórakoztat... de nem legyél önző! gondolj arra hogy ha megmondod neki, hogy nem akarsz többet barátságnál, akkor nem fogja feleslegesen pazarolni az energiáját, már bocs a kifejezésért, de képzeld el ha veled van elfoglalva 2 évig értelmetlenül, azalatt az idő alatt megtalálhatná a boldogságát másvalakivel. és ha önző leszel akkor ezt a pasik hidd el, megérzik rajtad és ők se akarnak majd tőled többet.. egy éjszakánál
2013. máj. 2. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!