Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerinted melyik a legjobb...

Szerinted melyik a legjobb módszer, ha face-en akarok felszedni egy csajt?

Figyelt kérdés

1. Bejelölöm, és ha visszajelöl, akkor chet-en megírom neki az előre megírt csajozós szövegemet.

2. Bejelölöm, és nem várom meg, hogy visszajelöljön, hanem egyből elküldöm neki az üzenetet, így érteni fogja, hogy megtetszett, és ezért jelöltem be.

3. Nem jelölöm be ismerősnek, csak egyszerűen írok neki, és lesz ami lesz, vagy válaszol vagy nem.

Ki melyikre szavaz?

2013. júl. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek írom:

Persze hogy elmentek a lányok. Gondolom simogatták, aztán mikor meglátták hogy kijön a gazda, elmentek, mert nem tudták h szabad-e egyáltalán simogatni. Úgy gondolkodtak, hogy lehet a gazdi nem szeretné ha simogatnánk és mivel kijöttél ezért inkább elmentek. De hangsúlyozom ez nem utcán történt hanem nálatok. Utcán teljesen más a helyzet.

És az se mind1, hogyan sétáltatsz: húz a kutya, megy össze-vissza? Mert akkor persze h nem tetszik a lányoknak:). Sokkal aranyosabb egy srác egy olyan kutyával amelyik szabadon sétál láb mellett, akin látszik hogy nevelve van. Vmit rosszul csinálsz.

2013. júl. 31. 11:52
 42/51 anonim ***** válasza:

Rájuk köszöntem mosolyogva, ebből nem hinném, h az jönne le, h olyat csináltak, amit nem szabad.

Mindent meg lehet magyarázni, de nem biztos, h érdemes.

2013. júl. 31. 12:06
 43/51 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet. Azt is, hogy miért nem mosolyognka rád a lányok. És nem azért mert nem vagy az esetük. Egyszerűen csak a kisugárzásod rossz. Azon viszont csak akkor tudsz változtatni, ha fejben, gondolkodásmódban változol.
2013. júl. 31. 12:34
 44/51 anonim ***** válasza:
Jaj, hagyjuk már ezt a kisugárzás dumát! Olyan nem létezik, legfeljebb a csernobiliaknak van.
2013. júl. 31. 13:05
 45/51 anonim ***** válasza:
Hidd el, létezik.
2013. júl. 31. 13:10
 46/51 anonim ***** válasza:
Én még egy lánynál/nőnél se vettem észre, h bármilyen kisugárzása lenne, nem hiszem h férfiaknál lenne különbség. Aki külső alapján szimpatikus, arra rámosolygok, aki nem, arra nem. Ez nem kisugárzás, hanem szépség és stílus kérdése. Mielőtt vki belekötne, párt nem a szépség alapján választanék.
2013. júl. 31. 13:48
 47/51 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem kis igazság van abban, amit a linken írtál. Kár, h aki ronda, az semmire se megy ezekkel a tippekkel.
2013. júl. 31. 14:44
 48/51 anonim ***** válasza:
Vagy az 1. vagy a 3.
2013. júl. 31. 17:55
 49/51 anonim ***** válasza:
46-OS Válaszoló teljesen egyetértek veled.. Nekem is pont ez a véleményem erről a Kisugárzás Témáról annak van kisugárzása aki 'Jól néz ki' a lányok szemében aki 'Nem néz ki jól' mint én annak nincsen hiába is írja ezt minden lány.. 17/F
2013. aug. 1. 17:07
 50/51 A kérdező kommentje:

Kisugárzás nem egyenlő azzal hogy valaki jól néz ki.

Kisugárzás = van stílusa, jópofa, meg mer szólalni és nem csak hallgat mint egy kuka.

2013. aug. 1. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!