Szerinted melyik a legjobb módszer, ha face-en akarok felszedni egy csajt?
1. Bejelölöm, és ha visszajelöl, akkor chet-en megírom neki az előre megírt csajozós szövegemet.
2. Bejelölöm, és nem várom meg, hogy visszajelöljön, hanem egyből elküldöm neki az üzenetet, így érteni fogja, hogy megtetszett, és ezért jelöltem be.
3. Nem jelölöm be ismerősnek, csak egyszerűen írok neki, és lesz ami lesz, vagy válaszol vagy nem.
Ki melyikre szavaz?
Hát akkor szép kilátásaim vannak, mivel önbizalmam sosem volt (apám módszeresen rombolta, nehogy legyen) így nem tudom milyen érzés lehet ez. Rosszabb hír, hogy állítólag könyvekből nem tanulható hanem magától kellett volna, hogy legyen.
Remek kilátások. Erre rápacsáltam. De egyszer őrülök meg az első dolgom lesz felkeresni és megkínozni (visszaadni egy szeletét annak a töméntelen mennyiségű kínzásnak aminek alávetett)
Az a baj, hogy tényleg rosszul csinálhatta.
De ez nem az ő hibája mivel vagy tízmillió hibalehetőség van és ha belefutsz legalább háromba akkor game over :D
Kegyetlen dolog ez.
Sport? Jó ötlet már csak találni kellene egy jót :) Majd megnézem mik vannak...
Az tuti, hogy csapatsportok kizárva nem leszek megint bűnbak... Voltam leget az általánosban...
24 válasz, 1 használható komment.
Inkább menjetek skypeolni, minthogy itt cheteltek.
Egyébként meg azért jött szóba a facebook, mert a lányt aki megtetszett csak facebookon tudom elérni.
Jó akkor érd el ott :D
Aztán csak hajrá, taktikázz jól aztán instant win.
Amúgy meg 4 467 014 feltett kérdés és alig tizede értelmes
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!