Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerinted melyik a legjobb...

Szerinted melyik a legjobb módszer, ha face-en akarok felszedni egy csajt?

Figyelt kérdés

1. Bejelölöm, és ha visszajelöl, akkor chet-en megírom neki az előre megírt csajozós szövegemet.

2. Bejelölöm, és nem várom meg, hogy visszajelöljön, hanem egyből elküldöm neki az üzenetet, így érteni fogja, hogy megtetszett, és ezért jelöltem be.

3. Nem jelölöm be ismerősnek, csak egyszerűen írok neki, és lesz ami lesz, vagy válaszol vagy nem.

Ki melyikre szavaz?

2013. júl. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Hát akkor szép kilátásaim vannak, mivel önbizalmam sosem volt (apám módszeresen rombolta, nehogy legyen) így nem tudom milyen érzés lehet ez. Rosszabb hír, hogy állítólag könyvekből nem tanulható hanem magától kellett volna, hogy legyen.

Remek kilátások. Erre rápacsáltam. De egyszer őrülök meg az első dolgom lesz felkeresni és megkínozni (visszaadni egy szeletét annak a töméntelen mennyiségű kínzásnak aminek alávetett)

2013. júl. 30. 11:33
 22/51 anonim ***** válasza:
Az önbizalom nem tanulható ez igaz. De fejleszthető és előhozható. Kezdj el sportolni vmit, nekem az segített:)
2013. júl. 30. 11:39
 23/51 anonim ***** válasza:
Inferno21, én is csókolóztam már neten megismert lányokkal, mégse volt soha második randi, mert ronda vagyok, és a barátnőik előtt már nem vállaltak volna fel.
2013. júl. 30. 11:50
 24/51 anonim ***** válasza:
Vmit rosszul csináltál akkor:). Erre nem tudok mást mondani.
2013. júl. 30. 11:52
 25/51 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy tényleg rosszul csinálhatta.

De ez nem az ő hibája mivel vagy tízmillió hibalehetőség van és ha belefutsz legalább háromba akkor game over :D

Kegyetlen dolog ez.

2013. júl. 30. 11:55
 26/51 anonim ***** válasza:

Sport? Jó ötlet már csak találni kellene egy jót :) Majd megnézem mik vannak...

Az tuti, hogy csapatsportok kizárva nem leszek megint bűnbak... Voltam leget az általánosban...

2013. júl. 30. 11:56
 27/51 A kérdező kommentje:

24 válasz, 1 használható komment.

Inkább menjetek skypeolni, minthogy itt cheteltek.

Egyébként meg azért jött szóba a facebook, mert a lányt aki megtetszett csak facebookon tudom elérni.

2013. júl. 30. 12:10
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor érd el ott :D

Aztán csak hajrá, taktikázz jól aztán instant win.

Amúgy meg 4 467 014 feltett kérdés és alig tizede értelmes

:(

2013. júl. 30. 12:12
 29/51 anonim ***** válasza:
Persze hogy csak facebookon tudod elérni a lányt, mert gondolom direkt elkezdtél keresgélni fb-on és nem is ismered. Felejtsd el a fb-ot, csak koppanni fogsz. Élőben kell ismerkedni nem fb-on. De ha azt akarod hogy elutasítson akkor hajrá, írj csak neki fb-on:)
2013. júl. 30. 12:15
 30/51 A kérdező kommentje:
Egy buliban láttam meg, de csak egy pillantásra, majd véletlenül rábukkantam face-en. Ennyi a történet. Nem keresgéltem én senkit. De választ még mindig nem kaptam :D
2013. júl. 30. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!