Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerinted melyik a legjobb...

Szerinted melyik a legjobb módszer, ha face-en akarok felszedni egy csajt?

Figyelt kérdés

1. Bejelölöm, és ha visszajelöl, akkor chet-en megírom neki az előre megírt csajozós szövegemet.

2. Bejelölöm, és nem várom meg, hogy visszajelöljön, hanem egyből elküldöm neki az üzenetet, így érteni fogja, hogy megtetszett, és ezért jelöltem be.

3. Nem jelölöm be ismerősnek, csak egyszerűen írok neki, és lesz ami lesz, vagy válaszol vagy nem.

Ki melyikre szavaz?

2013. júl. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen ismerősöm aki azt hitte hogy ő milyen szép, minden csajnál bepróbálkozott, de csak kapta a pofonokat. (legtöbbször csak képletesen, de volt aki tényleg lekevert neki egyet)
2013. júl. 30. 11:03
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a face-es csajozást. Sokkal többet lehet ott taktikázni, a valóságban meg kb. ha jól nézel ki nyertél, ha ronda vagy mindegy mit teszel. (nagyon nagyot kell kompenzálnod)
2013. júl. 30. 11:04
 13/51 anonim ***** válasza:
Ha face-n ismersz meg vkit azzal is találkoznod kell majd élőben. Jobb akkor ha 1 hónap fb-os beszélgetés után, fut el, miután meglát élőben?
2013. júl. 30. 11:05
 14/51 anonim ***** válasza:

Hát talán addig ha jól manipulálod meg jól hazudozol akkor nem fut el...

Míg a valóságban esélyed nincs trükközni.

2013. júl. 30. 11:19
 15/51 anonim ***** válasza:
Lehet trükközni meg jó dumával bevágódni neten, de az igaz, h egy randinál több úgyse lesz belőle, mert ha ronda vagy, élőben mindenképpen taszítani fogja a külsőd a lányt. Én már jó néhányszor jártam így.
2013. júl. 30. 11:22
 16/51 anonim ***** válasza:
Jól manipulálod és jól hazudsz? Gratulálok, ez az alapja egy tartós kapcsolatnak:)
2013. júl. 30. 11:23
 17/51 anonim ***** válasza:
Mondom, én se vagyok egy adonisz, de az előző lányt neten ismertem meg és az első randin volt csók is. Pedig sztem nem a külsőmmel vágódtam be nála:)
2013. júl. 30. 11:24
 18/51 anonim ***** válasza:

Most komolyan, rondán mi más esélyed lenne? Neked könnyű nem vagy ronda, de ha valaki annak született annak vagy nagyon sok pénzzel kellene kompenzálnia vagy önfeláldozással (ami még rosszabb - alárendelni magad valami csajnak aki utána nonstop parancsolgat Te meg végzed a házimunkát meg melózol amíg ő a fodrászatban bohóckodik)

Szóval ha ronda vagy muszáj trükközni. Valahogy el kell érni, hogy ne koptasson le rögtön, mert "fúj de ronda vagy". Márpedig ha valaki ronda annak minden csaj ezt mondja vagy ami még sértőbb hazudik egy másik kifogást.

2013. júl. 30. 11:25
 19/51 anonim ***** válasza:
De pont ezaz, hogy neten ismerkedtél. Mire találkoztatok meg tudtad fogni a jellemeddel. Ez az utcán lehetetlen, hacsak nem vagy gátlástalan. (mármint nem úgy ahogy érteni szokás hanem úgy hogy azt hiszed magadról hogy milyen menő vagy - amolyan Johny Bravo stílusban, mindegy hányszor vernek le érte)
2013. júl. 30. 11:27
 20/51 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Sokkal könynebb élőben már a legelső pillanatban megfogni vkit, mint a neten sok beszélgetéssel. És elárulom, amíg ennyire nincsen önbizalmad, addig nem fogsz egy lánynak se kelleni. Nem azt mondtam hogy legyél nagyképű, az nem egyenlő az önbizalommal, ez fontos!
2013. júl. 30. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!