Szerinted melyik a legjobb módszer, ha face-en akarok felszedni egy csajt?
1. Bejelölöm, és ha visszajelöl, akkor chet-en megírom neki az előre megírt csajozós szövegemet.
2. Bejelölöm, és nem várom meg, hogy visszajelöljön, hanem egyből elküldöm neki az üzenetet, így érteni fogja, hogy megtetszett, és ezért jelöltem be.
3. Nem jelölöm be ismerősnek, csak egyszerűen írok neki, és lesz ami lesz, vagy válaszol vagy nem.
Ki melyikre szavaz?
Hány éves vagy, 15-16?:)
Egyik se jó módszer. Nem face-n kell csajozni! Töröld le magad fb-ról és menj ki a nagyvilágba:)
"Menj ki a nagyvilágba"
...ahol ha ronda vagy, vagy legalábbis csak átlagos akkor annyi esélyed sem lesz, mint Magyarországon tisztességes úton meggazdagodni.
Második vagyok!
Utolsó ez nem teljesen így van. Én se vagyok vmi szépség és mégis volt mostanában pár randim szép lányokkal. Az egész csak hozzáállás kérdése. Ha így állsz hozzá, akkor az érződik rajtad és nem fogsz egy lánynak se kelleni. Belsőre változz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!