Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerinted melyik a legjobb...

Szerinted melyik a legjobb módszer, ha face-en akarok felszedni egy csajt?

Figyelt kérdés

1. Bejelölöm, és ha visszajelöl, akkor chet-en megírom neki az előre megírt csajozós szövegemet.

2. Bejelölöm, és nem várom meg, hogy visszajelöljön, hanem egyből elküldöm neki az üzenetet, így érteni fogja, hogy megtetszett, és ezért jelöltem be.

3. Nem jelölöm be ismerősnek, csak egyszerűen írok neki, és lesz ami lesz, vagy válaszol vagy nem.

Ki melyikre szavaz?

2013. júl. 30. 10:54
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Élőben sokkal nehezebb.

Amúgy Inferno te is neten ismerkedtél szóval ez így kicsit ellentmondásos, nem?

Azt mondtad a netesnek is jó vége lett, nem?

2013. júl. 30. 12:27
 32/51 anonim ***** válasza:

Hát akkor tessék adott a válasz: Írsz neki egy levelet.

"Szia. Egy buliban láttalak meg, nagyon csinos, szimpatikus lányak tűnsz, szívesen megismerkednék veled. Sajna a buliban csak egy pillanatra láttalak, nem volt lehetőségem odamenni akkor hozzád. Lenne kedved ismerkedni, beszélgetni"

Na most hirtelen ez jutott az eszembe, de kis agyalással jobbat is lehet írni :D

2013. júl. 30. 12:29
 33/51 anonim ***** válasza:
Nem tudom írták-e előttem nem olvastam végig a kommenteket, de ha úgy írsz neki levelet, hogy nem ismerősöd akkor az egyéb üzenetekbe teszi neki, amit nem feltétlenül olvas, lehet nem is tudja, hogy van olyan. Úgyhogy jelöld be és úgy írj neki, ha már mindenképp fészen akarsz csajozni.
2013. júl. 30. 12:33
 34/51 anonim ***** válasza:
Egyszerüen az a válasz hogy ne facebookon csajoz.
2013. júl. 30. 18:01
 35/51 anonim ***** válasza:

Hanem hol? Diszkókban ahol az igénytelenség tombol? Az utcán ahol olyan brutális szűrőket állítanak fel a csajok, hogyha nem vagy tökéletes akkor kb mehetsz is?

2013. júl. 30. 18:09
 36/51 anonim ***** válasza:
Amúgy nem egyszerű a helyzet. Engem például van amelyik képem maitt szinten minden lány helyesnek lát, de a való életben meg rondnáak szerintem, nekem fb-n egy ronda csaj jött össze csak, de többé nem kérek ilyet. Nekem elég volt.
2013. júl. 30. 22:28
 37/51 anonim ***** válasza:
Utolsó ez egyszerűen nem igaz. Elárulom az egyik legjobb módszert. Kutyasétáltatás. Persze ez csak akkor működik ha nem azért tartasz kutyát hogy be tudj csajozni. Nem vagyok egy szépség hangsúlyozom mégegyszer. De van egy nagyon jól nevelt, 2 éves labrador keverékem és nem mentem el még lány mellett úgy hogy ne mosolygott volna:) Plusz, ha a lány is kutyát sétáltat, akkor még könnyebb a dolgod. Persze most nem úgy kell ezt elképzelni hogy amelyik kutyás lánnyal egyből leállok beszélgetni ő a bnő jelöltem, mert nem:) Egyszerűen csak ismerkedni, beszélgetni kell és majd kialakul vmi ha ki kell alakulnia:) Ha tudnád hogy hány lánnyal ismerkedtem már így meg:)
2013. júl. 30. 22:31
 38/51 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy teljesen m1, hogy hol csajozol. Sehol nincs nagyobb esély. Ha megtetszel neki, és megvan a kellő kisugárzásod, akkor már csak nem kell kukának lenni. Ennyi kell. Bejöjj neki + kisugárzás. Az összes többi csak kis +.
2013. júl. 30. 23:30
 39/51 anonim ***** válasza:
#37 Szintén cáfolom. Nekem egy 4 éves német juhászom van, sétáltatni is szoktam, de soha egy lány se mosolygott rám. Sőt, nemrég volt a szomszédban nyári munkán 2 lány, akik imádták, néha a kerítésen keresztül simogatták is, de amikor megláttak engem, mindig sietve elmentek.
2013. júl. 31. 08:39
 40/51 anonim válasza:
Én jól nézek ki! c(:
2013. júl. 31. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!