Hogyan "hatoljak be", mi a legjobb módszer/póz ha mind ketten szüzek vagyunk?
Egyszer már próbálkoztunk de képtelen voltam behatolni...nem találtam a hüvely nyílást, nem tudtam bedugni.
A sok próbától annyira szarul éreztem magam, hogy egy idő után le is lankadtam. (mondjuk az este előtt 6 órával maszturbáltam és alkoholt is ittam, ez nem tudom mennyire befolyásolja)
van valami jó tippetek mert már nagyon szeretnénk, hogy öszzejöjjön?
Nem találtad a hüvely nyílást? Te jó ég....
Amúgy misszionárius szokott a legjobb lenni általában elsőre.
És a lány eközben a vállad felett nézte a Balázs show-t, vagy elaludt?
Miért nem fogta meg, és tette ODA??
tippek:
- ne igyál alkoholt 16 évesen. tudom, hogy mostanság cool dolog részegnek lenni, de ezzel klasszul tönkrevágod az agyadat
- a többiek picit kevésbé kedvesen mondták el, de tényleg ne a behatolással kezdjétek már. lehet pettingelni, szájjal kényeztetni, simogatni, felfedezni egymás testét, hidd el, megéri. 2 dolog miatt éri meg: egyrészt sok jó játékot ki lehet próbálni, másrészt mire odakerülsz, hogy "behatolsz", addigra tudod mi merre van, mitől lesz jó a lánynak, stb.
ja, és fogamzásgátlás!!!! az első alkalomnál is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!