Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az oka annak, hogy nekem...

Mi az oka annak, hogy nekem csak a külsőre vonzó lányokat sikerül találni de a jellemre, személyiségre lenyűgöző lányok meg mintha eltűntek volna?

Figyelt kérdés
Mert külsőre nincs is nagy igényem, szerencsére, de jellemre, hát nekem nem jönnek be a mai lányok, pedig ők az thiszik attól menők, hogy cigizenk, úgy beszélnek a fiúkkal, mint a szolgáikkal meg belegázolnak a legjobb barátnőik és más fiúk lelkébe is. Nekem egy érző szívű, jó, de mégis egyben, huncut, perverz, szeximádó, szerelmes, érzelms, lány kéne, aki tud szeretni és szereti is , ha szeretik.
2013. júl. 29. 01:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az én ingereim meg hidegen hagyja őket...:-) mindegy ti tudjátok kedves férfiak hogy ki kell nektek, 17 éves kielt, megcsalos,magamutogato tinilany, vagy egy 17 éves szűz,gondoskodó,kacér:-)
2013. júl. 29. 02:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy van időd. :)

Elhiheted az idősebbnek.

2013. júl. 29. 02:42
 23/26 anonim ***** válasza:
17 éves gondoskodó?:)))
2013. júl. 29. 03:02
 24/26 anonim ***** válasza:

#6;15: és rendkívül szerény :p amúgy kirakatba rakod a melleid? Megértem miért kapsz hideget

Kérdező: szerintem már válogathattál is a jelentkezők közül :)

2013. júl. 29. 07:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Van ilyen lány, és Én már meg is találtam őt..:)
2013. júl. 29. 11:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha azt hiszed azért nincs pasim mert van mellem, nagyot tévedsz. Nem fogom miattuk eltakarni, ha én szeretem kihangsúlyozni. Nem fogok miattuk zsákban járni.;)

Egy 17 éves ugyan úgy tudhat főzni, mosni, takarítani, szeretni, mint egy idősebb. Csak mostanában ciki a házimunka.;)

2013. júl. 29. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!