Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy már sehol sem lehet találni olyan lányt, aki vonzó külsőre és egyben jellemre, személyiségre sem sekélyes?
Figyelt kérdés
Most nem tudom mi van, de úgy tapasztalom, hogy a mai lányok annyira nullák jellemre, csak a külsejük van, a szépségük, ezen kívül kiábárándíóan nem tudnak engem lázba hozni. ÉN olyan lányt kersek, aki nem csak külsőre jön be, hanem meg vannak benne bizonyos pozitív tulajdonságok, de kezdem belátni, hogy tényleg csak dugásra jók aztán dobni kell, ahogy egyik csajozós haverom mondaná.2013. márc. 29. 20:16
1/5 anonim válasza:
Én ismertem egy ilyen lányt. Régi vágású konzervatív, intelligens csaj volt aki mellé szép is. De nem úgy szép mint a többi, hanem csak simán szép, minden sallang vagy csilli-villi nélkül.
Fel a fejjel.
2/5 anonim válasza:
Én is ismertem egy ilyen lányt. Akkor ez már összesen 2! Valahol itt lehet a gond..
3/5 anonim válasza:
akkor most nem kezdem el védeni a lányokat...
de megint leírom, hogy vannak még ilyenek
és még párszor csakazértis leírom, mert így van...
L
4/5 anonim válasza:
A szép lányok a kirakatban vannak, ezért látod őket. A normális lányok pedig otthon.
Vagy épp foglaltak, vagy önbizalomhiánnyal küzdenek, ezért nem is mennek emberek közé. Pech, de lehet ilyet is találni, csak mázli kell hozzá.
5/5 anonim válasza:
Az, hogy valószínűleg vak vagy, vagy nem látsz túl a felszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!