Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet manapság már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet manapság már találni olyan szép, aranyos lányt, aki a külsején túl jellemre is legalább olyan szép és vonzó lenne?

Figyelt kérdés
Olyan kiábrándító, hogy látok egy csomó szép, vonzó csajt, de amikor leszólítom őket, akkor tökre kiábrándulok belőlük, mert vagy iszonyat bunkók vagy nagyon buták vagy látszik, hogy rendesek, de már foglaltak és sehogy sem jövök ki jól ezekből a helyzetekből. GYakran gondolkozom, hogy hol kéne még próbálkoznom, hol lehetnek olyan lányok, akik kedvesek megértőek, értelmesek, van humorérzékük, aranyosak, bájosak, hűségesek és nem csak a külsőségek és a vagyon meg a divat köti le az életüket. Sajnos egyre ritkább az ilyen lány, pár éve még könnyebb dolgom volt úgy tapasztaltam. Ma meg már kezdem én is azt mondani, hogy a csajok csak dugásra jók, mert úgy elromlottak. Én szeretném hinni, hogy van olyan lány, aki külsőre és jellemre is a megfelelő lenne nekem, de már kezdem feladni a reményt, hisz ha véletlen találok egy külsőre és jellemre is megfelelő lányt az már úgyis foglalt én meg nem szeretnék más kapcsolatába belerondítani.
2013. márc. 20. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert ritka az hogy külsőre és belsőre is vonzó legyen.

A legtöbbjük rá sem bagózik az emberre rá sem néz, semmi jelet nem viszonoz és még azt mondja h nincs pasi akinek kéne. Persze hogy nincs mert elbújnak.

2013. márc. 20. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
En ilyen vagyok,de van baratom :)
2013. márc. 20. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:
2013. márc. 20. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy olyat találj, aki külsőre és belsőre is remek, ahhoz nagyon magas mércét kell megütnöd.

Ugyanez igaz a nőkre is, ha helyes és tökéletes pasit akarnak maguknak belsőre is.

Másik, az utcán leszólítósdi a legtöbb elutasítással járó ismerkedési forma, ezt jobb, ha tudod.

22l

2013. márc. 20. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Nincs ma ilyen lány, mert a média azt sugallja nekik, hogy ribik legyenek, és ez a tudatalattijukba is berögzül, az átlagosabb külsejű lányokba is sajnos!
2013. márc. 20. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
már nem mernek senkiben se bízni pont azért,mert a legtöbb fiúnak csak dugásra kellenek... :/
2013. márc. 20. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

szerintem nagyon sok szép, kedves lány van.. bár ezt női szemmel mondom, nem tudom, hogy nektek fiúknak mi a szép már... :/

nem lehet, hogy neked alapvetően az a tipikus plázacica jön be? mert közöttük elég sok empátia-hiányos lány van.

2013. márc. 20. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos én is pont így vagyok vele. A szép lányok hamar önteltté válnak, (tisztelet a kivételnek) mert látják, hogy nagyon sok fiú megnézi őket. Csak a saját szépségükkel törődnek. Lehet, hogy a szüleik is olyan durvák, mint ők. Nem értékelik a belső dolgokat, csak a ruha és a smink szépségét. A fogyasztói társadalomban élik ki magukat, meg akarnak felelni neki, ezért olyan szexmániások.

Szerintem ne a sulidban keress lányt, hanem például a könyvtárban. Vagy más, igényesebb helyeken pl színházban. Lehet, hogy ezeken a helyeken kevesebb a szép lány, de a természetes szépségű szép lányok a legszebbek. Ott biztosan találsz szépet és műveltet, udvariast is.

2013. márc. 20. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Egyetértek az előttem szólóval! 16/L
2013. márc. 20. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
szerencse kérdése az egész
2013. márc. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!