Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet manapság már találni olyan szép, aranyos lányt, aki a külsején túl jellemre is legalább olyan szép és vonzó lenne?
Mert ritka az hogy külsőre és belsőre is vonzó legyen.
A legtöbbjük rá sem bagózik az emberre rá sem néz, semmi jelet nem viszonoz és még azt mondja h nincs pasi akinek kéne. Persze hogy nincs mert elbújnak.
Ahhoz, hogy olyat találj, aki külsőre és belsőre is remek, ahhoz nagyon magas mércét kell megütnöd.
Ugyanez igaz a nőkre is, ha helyes és tökéletes pasit akarnak maguknak belsőre is.
Másik, az utcán leszólítósdi a legtöbb elutasítással járó ismerkedési forma, ezt jobb, ha tudod.
22l
szerintem nagyon sok szép, kedves lány van.. bár ezt női szemmel mondom, nem tudom, hogy nektek fiúknak mi a szép már... :/
nem lehet, hogy neked alapvetően az a tipikus plázacica jön be? mert közöttük elég sok empátia-hiányos lány van.
Sajnos én is pont így vagyok vele. A szép lányok hamar önteltté válnak, (tisztelet a kivételnek) mert látják, hogy nagyon sok fiú megnézi őket. Csak a saját szépségükkel törődnek. Lehet, hogy a szüleik is olyan durvák, mint ők. Nem értékelik a belső dolgokat, csak a ruha és a smink szépségét. A fogyasztói társadalomban élik ki magukat, meg akarnak felelni neki, ezért olyan szexmániások.
Szerintem ne a sulidban keress lányt, hanem például a könyvtárban. Vagy más, igényesebb helyeken pl színházban. Lehet, hogy ezeken a helyeken kevesebb a szép lány, de a természetes szépségű szép lányok a legszebbek. Ott biztosan találsz szépet és műveltet, udvariast is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!