Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet manapság már találni olyan szép, aranyos lányt, aki a külsején túl jellemre is legalább olyan szép és vonzó lenne?
Figyelt kérdés
Olyan kiábrándító, hogy látok egy csomó szép, vonzó csajt, de amikor leszólítom őket, akkor tökre kiábrándulok belőlük, mert vagy iszonyat bunkók vagy nagyon buták vagy látszik, hogy rendesek, de már foglaltak és sehogy sem jövök ki jól ezekből a helyzetekből. GYakran gondolkozom, hogy hol kéne még próbálkoznom, hol lehetnek olyan lányok, akik kedvesek megértőek, értelmesek, van humorérzékük, aranyosak, bájosak, hűségesek és nem csak a külsőségek és a vagyon meg a divat köti le az életüket. Sajnos egyre ritkább az ilyen lány, pár éve még könnyebb dolgom volt úgy tapasztaltam. Ma meg már kezdem én is azt mondani, hogy a csajok csak dugásra jók, mert úgy elromlottak. Én szeretném hinni, hogy van olyan lány, aki külsőre és jellemre is a megfelelő lenne nekem, de már kezdem feladni a reményt, hisz ha véletlen találok egy külsőre és jellemre is megfelelő lányt az már úgyis foglalt én meg nem szeretnék más kapcsolatába belerondítani.2013. márc. 20. 20:07
11/12 anonim válasza:
az meg sem fordult a fejedben, hogy benned van a hiba,
vagy esetleg lejjebb kellene adni az igényekből? vannak ám olyan elvárások, hogy na. de vajon mit adsz cserébe?
jah, úgyis foglalt.. tipikus lekoptató szöveg
te azon gondolkodsz, hogy belerondítani más kapcsolatába... de azért veled legyen hűséges, ugye?
12/12 anonim válasza:
"én meg nem szeretnék más kapcsolatába belerondítani."
előző, figyelmesebben kéne olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!