Mi az oka annak, hogy nekem csak a külsőre vonzó
lányokat sikerül találni de a jellemre, személyiségre
lenyűgöző lányok meg mintha eltűntek volna?
Figyelt kérdés
Mert külsőre nincs is nagy igényem, szerencsére, de jellemre, hát nekem nem jönnek be a mai lányok, pedig ők az thiszik attól menők, hogy cigizenk, úgy beszélnek a fiúkkal, mint a szolgáikkal meg belegázolnak a legjobb barátnőik és más fiúk lelkébe is. Nekem egy érző szívű, jó, de mégis egyben, huncut, perverz, szeximádó, szerelmes, érzelms, lány kéne, aki tud szeretni és szereti is , ha szeretik.
sportoló csajok között nézz szét,vagy a táncosok között,jégkorisok mondjuk.a balettot sem lehet csak úgy táncolni,hogy megtanulod a lépéseket.A test ott csak egy eszköz,ami bemutatja a táncos szép lelkét.a jellemük meg egyértelmű.kiskoruk óta fegyelmezetten járnak edzésre,tartják a súlyuk.
viszont a miatt nem ítélem el a nőket,hogy úgy beszélnek néhány egyeddel,mint a kutyával.ebbe a helyzetbe saját magukat hozzák az ilyen pincsi kutyák a nők csak megnézik,hogy kiből lehet ezt kihozni,ki az aki hagyja,és az egyértelműen nem játszik,mint férfi náluk.
2013. júl. 29. 01:37
12/26 anonim válasza:
11#
Azért ez furcsa következtetés volt... balettosok között is vannak ostoba, érzéketlen emberek, akik kihasználnak mindenkit, de persze jó emberek is. A kettő nem függ össze. Ha azt mondod, hogy ők művészlelkek, az már jobban igaz, de akire ezt a jelzőt használják, az meg nem mindig jó szívű, inkább "drámai", ami nem mindig jelent jót...:)
2013. júl. 29. 01:45
13/26 anonim válasza:
Utolsó ja, de talán nagyobbak arrafelé az esélyek.
2013. júl. 29. 01:46
14/26 anonim válasza:
Ugyan, nem tűntünk el.. :)
19/L
2013. júl. 29. 01:59
15/26 anonim válasza:
Sportolokkal csak az a baj, hogy kevés az idejük. Velem meg biztos az, hogy csinosan oltozom ès nem takarom el a labaim, melleim.
2013. júl. 29. 01:59
16/26 anonim válasza:
15-ös te vagy a 6-os? Ha igen érthetetlen miért nem hívott még el senki sehová. :O
2013. júl. 29. 02:05
17/26 anonim válasza:
ott vannak azok... az animékben xd
2013. júl. 29. 02:27
18/26 anonim válasza:
Igen, én vagyok.:-) én se értem igazából a pasik logikáját, hogy miért az olyan lányokkal foglalkoznak, akik màr 15-16 évesen olyan tágak, mint a Budavári Alagút. Hosszú távra nem, rövidre ők a jobb "befektetés" mondjuk:-D
2013. júl. 29. 02:30
19/26 anonim válasza:
Kort nem írtál, ha 16 vagy akkor annyira még nem fura. :)
2013. júl. 29. 02:32
20/26 anonim válasza:
A trükk az, hogy nem logikusak, csak reagálnak az ingerekre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!