Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiségre utalhat ez a szöveg?
Szerintetek? Szerintem elég mély dolgokról van itt szó.
---
van egy fiú, aki az én buszommal jár, akinek kékesszürke szemei vannak, olyan tiszták, mint a tó, amibe a gyerekek úszni járnak.
a barátaival ül és sokat nevet kis dolgokon és amikor a barátai elcsendesednek, ő kinéz az ablakon.
én két székkel ülök mögötte és szerintem ő csodálatos.
van egy fiú, aki az én buszommal jár, aki boldognak tetteti magát minden reggel.
a barátaival ül és üresen mosolyog rájuk és hosszú pulcsikat hord a nyár közepén.
van egy fiú, aki az én buszommal jár, akinek kékesszürke szemei vannak, olyan üresek, mint télen a tó, amibe a gyerekek úszni járnak.
a barátaival ül és az ölét bámulja és amikor a barátai valami vicceset mondanak, nem nevet többé.
volt egy fiú, aki az én buszommal járt, akire a szülei találtak rá, miután agyonlőtte magát. írt egy levelet a barátainak, amiben elmondta nekik, hogy szereti őket, és írt egy levelet a szüleinek, amiben bocsánatot kért.
írt egy levelet annak szomorú lánynak, aki két székkel ült mögötte a buszon és elmondta neki, hogy gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!