Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ez a szakító szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a szakító szöveg?

Figyelt kérdés
egy pár hete vagyunk együtt és nem is ismerjük egymást igazán még de én nem szertném ezt tovább eröltetni mert nem vagyok se szerelmes se semmit nem érzek iránta, hülyeségnek gondolom most igy utolag hogy összejöttem vele itt a szöveg: " szia. figyelj ma és tegnap nagyon sokat gondolkoztam és arra jutottam hogy én nem szeretném folytatni tovább ezt a kapcsolatot mert én nekem most nincs szükségem barátra mert egyedül akarok lenni..ezt az elött is igy gondoltam mielött összejöttünk csak arra gondoltam hogy talán jobb lesz nem egyedül, de nekem most magány kéne inkább ha nem haragszol, bár megérteném ha igen:\ "
2013. ápr. 27. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyenge, ráadásul a jellemed is feltárulkozik benne, no nem pozitiv módón.
2013. ápr. 27. 11:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Kegyetlen^^ "ezt az elött is igy gondoltam mielött összejöttünk csak arra gondoltam hogy talán jobb lesz nem egyedül" Ezzel kb. azt mondtad, hogy semmire se jó, csak kihasználtad:)
2013. ápr. 27. 11:20
 3/14 anonim ***** válasza:

"gondolkoztam és arra jutottam hogy én nem szeretném folytatni tovább ezt "....ezt irtad le,na ez az amit én

nagyon sokszor megkaptam csajoktol és amikor idáig érek az olvasásban mindig hirtelen iszonyu szomoruság,rossz érzés fog el,utálom azt az érzést

2013. ápr. 27. 11:20
 4/14 A kérdező kommentje:
akkor mi lenne jobb szöveg?
2013. ápr. 27. 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:
bocsi nem működik. ennyi
2013. ápr. 27. 11:22
 6/14 anonim ***** válasza:

"egy pár hete vagyunk együtt és nem is ismerjük egymást igazán még de én nem szertném ezt tovább eröltetni mert nem vagyok se szerelmes se semmit nem érzek iránta, "

Ennyi elég lett volna, a többi szöveged ássa alá leginkább a jellemedet. Egyrészt biztosan lehet tudni, hogy van más a hátteredben, másrészt, ezt csak a gyáva emberek teszik, és igy.

2013. ápr. 27. 11:24
 7/14 Illusi0n ***** válasza:

Ez egy köntörfalazós, körbe-körbe szaglászós szöveg! :S

Jellemtelen, és ráadásul még megalázó is!

Meg mi az, hogy már amikor összejöttünk, tudtam, hogy nem kellene? xD

Ki akarod taposni a pasid lelkét utolsó szusszanásig? :S

Csórikám! xD

Inkább mondd azt Neki, hogy:

"Üljünk le kicsit beszélgetni...Nem érzem már azt, hogy szerelmes lennék Beléd. Szeretnék szakítani."

Nem kell a rizsa, hogy ugye nem baj, meg ugye nem haragszol, meg majd találsz mást! Abban a pillanatban ez q*ra nem fogja vigasztalni, épp összetöröd a lelkét xD

Csak röviden, lényegre törően, és ne bizonytalanul (ne hagyj neki reménysugarat)! Nem kell a köntörfalazás :D

2013. ápr. 27. 11:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudsz találni jobb szöveget. Ugyanis nem a szöveggel van a baj. Fel kell nőni. :(
2013. ápr. 27. 11:31
 9/14 A kérdező kommentje:
első szakításom nem értek hozzá:\
2013. ápr. 27. 11:36
 10/14 Illusi0n ***** válasza:

A lényeg, hogy egyenesen, lényegre törően elmondod Neki, mit érzel. Sajnos ebben az esetben nem tudod "nem megbántani", általában egy szakítás minimum egyik félnek fáj (majd kiheveri, az már nem a Te dolgod pesztrálgatni utána).

egy szakítás csak akkor nem fájdalmas, ha egyik fél sem szerette a másikat.

"de nekem most magány kéne inkább":

ehhez akkor tartsd is magad, ha nem állsz készen egy komoly kapcsolatra. Még akkor is, ha meglátsz egy helyes pasit, és elképzelnéd magad mellett.

Majd érezni fogod, mikor vagy készen egy új kapcsolatra :)

2013. ápr. 27. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!