Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a szakító szöveg?
"gondolkoztam és arra jutottam hogy én nem szeretném folytatni tovább ezt "....ezt irtad le,na ez az amit én
nagyon sokszor megkaptam csajoktol és amikor idáig érek az olvasásban mindig hirtelen iszonyu szomoruság,rossz érzés fog el,utálom azt az érzést
"egy pár hete vagyunk együtt és nem is ismerjük egymást igazán még de én nem szertném ezt tovább eröltetni mert nem vagyok se szerelmes se semmit nem érzek iránta, "
Ennyi elég lett volna, a többi szöveged ássa alá leginkább a jellemedet. Egyrészt biztosan lehet tudni, hogy van más a hátteredben, másrészt, ezt csak a gyáva emberek teszik, és igy.
Ez egy köntörfalazós, körbe-körbe szaglászós szöveg! :S
Jellemtelen, és ráadásul még megalázó is!
Meg mi az, hogy már amikor összejöttünk, tudtam, hogy nem kellene? xD
Ki akarod taposni a pasid lelkét utolsó szusszanásig? :S
Csórikám! xD
Inkább mondd azt Neki, hogy:
"Üljünk le kicsit beszélgetni...Nem érzem már azt, hogy szerelmes lennék Beléd. Szeretnék szakítani."
Nem kell a rizsa, hogy ugye nem baj, meg ugye nem haragszol, meg majd találsz mást! Abban a pillanatban ez q*ra nem fogja vigasztalni, épp összetöröd a lelkét xD
Csak röviden, lényegre törően, és ne bizonytalanul (ne hagyj neki reménysugarat)! Nem kell a köntörfalazás :D
A lényeg, hogy egyenesen, lényegre törően elmondod Neki, mit érzel. Sajnos ebben az esetben nem tudod "nem megbántani", általában egy szakítás minimum egyik félnek fáj (majd kiheveri, az már nem a Te dolgod pesztrálgatni utána).
egy szakítás csak akkor nem fájdalmas, ha egyik fél sem szerette a másikat.
"de nekem most magány kéne inkább":
ehhez akkor tartsd is magad, ha nem állsz készen egy komoly kapcsolatra. Még akkor is, ha meglátsz egy helyes pasit, és elképzelnéd magad mellett.
Majd érezni fogod, mikor vagy készen egy új kapcsolatra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!