Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem hangzik rosszul a "fájt mikor leestél a mennyből? " csajozós szöveg?
Figyelt kérdés
Tudom hogy angyali aspektusa van,de ez szerintem olyan mintha arra célozgatnának hogy te vagy a kib@szott SátánXD2013. ápr. 14. 02:27
2/12 anonim válasza:
Én ennyire nem gondolnám túl,de jó ötlet :D
Amúgy az a szöveg szánalmas,hacsak nem úgy adja elő,mint Barney Stinson.
3/12 anonim válasza:
nem szeretnél lebukni, igaz Lucifer?
4/12 anonim válasza:
Nekem is Barney jutott eszembe :D
Amúgy gáz szöveg :D
6/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó szöveg, én tiszta nedves lettem tőle.
7/12 anonim válasza:
No, várjunk csak! Mitől csajozós szöveg az én Földre érkezésemmel kapcsolatos kérdés??
9/12 anonim válasza:
Béna mint minden csajozós szöveg.
10/12 anonim válasza:
Nagyon-nagyon gyenge szöveg! Be ne vedd! Semmi köze az angyalokhoz, sem az ördögökhöz és a sátánhoz sem. Csak dugni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!