Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy tipikus csajozós szöveg?
Megkérdezi tőlem egy srác,hogy van-e barátom,én mondom,hogy nincs,de ő tovább bonyolítja a dolgot,és nekem kell bizonygatnom,hogy tényleg nincs.Mért olyan hihetetlen ez számára?Vagy ezzel csajoznak?
De amúgy ez az x. alkalom után már nagyon idegesítő.
Hangulatos kávézó, zenés szórakozóhely (nem diszkó). Több társaság beszélget az asztaloknál. Egy fiú észre vesz egy szimpatikus lányt, és odamegy hozzá. Még tapasztalatlan, így rögtön a közepébe vág.
- Szia! Van pasid?
- Nincs.
- Tényleg nincs?
- Tényleg.
- Jó, mert ha lenne, akkor biztosan féltékeny lenne most, hogy itt beszélgetek veled. Amúgy féltékeny típus?
- Mondom, hogy nincs pasim!
- Ó, el is felejtettem. És mióta nincs? Nem hiszem el, hogy egy ilyen szép lány teljesen egyedül van, nincs mellette olyan, aki szereti.
- Elég régóta nincs pasim.
- Ezt amúgy nehéz elhinni. Ugye most csak játszol velem, és amikor meguntál, itt hagysz, és jól kiröhögtök a pasiddal meg a barátnőiddel, hogy mekkora lúzer vagyok!?
##DURR EGY POFON##
A lány otthagyja a fiút. Hős lovagunk egyedül marad, mert hülye volt, szegény csaj azt tette, amit ilyenkor kell.
Különben van barátod?
Bocs....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!