Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen az a srác aki "túl kedves"? Vagy ez csak valami lerázó szöveg?
általában idegesítő, az én szótáramban legalábbis:D
aki midnen percben ellő valami elcsépelt bókot, és a beszélgetésünk másból nem is áll, csak abból hogy én "köszönöm" ő meg dicsér.
esetleg, ha nem is ez a szitu, akkor a túlságosan törődő, az is idegesítő. mikor kb annyit mondok hogy tegnap ültem a parkba, és akkor hirtelen felindulásból fél órán keresztül darálja hogy jhuj de miért nem vigyázok magamra, és ez milyen veszélyes... ezzel is kedvesek akartok lenni, de abszolút nem jön össze.
Sajnos nem lerázó szöveg.
Én ismertem olyan fiút, aki ha a lány késett el randiról még akkor is ő kért bocsánatot. Pl az ilyen elég idegesítő.
Amikor mindenáron kerüli a vitát és inkább mindenbe beleegyezik, tehát gyakorlatilag nem lehet vele megbeszélni semmit. Mindennel egyetért, minden stressz helyzet alól kihúzza magát (semmi jele, hogy meg tudná védeni a lányt..)
Gyakorlatilag nincs szabad akarata, mindig az van amit a lány akar. Ez baromi idegesítő.
határozottan NEM lerázó szöveg!!!!
dejó azt hittem csak én vagyok ilyen hülye hogy ez nálam egy kategória ami sajnos elront egy jó kinézetű fiút is..
Elnézést hogy fiú ként kommentelek de, én pont magamra ismertem :D
Ezek szerint idegesítőek a hozzám hasonlók :( pedig én személy szerint sosem szeretnék megbántani senkit sem , főleg nem egy hölgyet.
Nem értettem sose hogy pl. :egyesek miért flegmáznak a lányokkal,nálam ez elképzelhetetlen.
Jah és ha válaszolhatok a kérdésre aki túl kedves annak vagy hátsó szándékai vannak és a kedvesség csak addig tart amíg eléri amit akar, vagy tényleg "túl kedves" a természete és inkább amolyan múzsa ként tekint a kiszemelt hölgyre.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!